Poliţistul din Olt care a fost rănit în misiune, în prima zi a anului, a decedat. Colegii sunt devastaţi de durere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţistul se afla în dreapta colegului său care conducea maşina de serviciu. Cei doi subofiţeri însoţeau o ambulanţă, pregătiţi să intervină în cazul care pacientul care era transportat spre spital devenea violent. Misiunea lor s-a încheiat, însă, cu un grav accident de circulaţie.

Două echipaje, unul de poliţie, unul de la Ambulanţa Olt, aflate în misiune, au fost implicate vineri, 1 ianuarie 2021, într-un accident rutier grav. Echipajele preluaseră un pacient cu afecţiuni psihice din localitatea Pârşcoveni. Pe timpul transportului, deşi pacientul era legat pe targă, a reuşit să o agreseze pe asistentă. Ambulanţierul, observând ce se întâmplă, a frânat brusc, iar polişistul acre conducea autospeciala de poliţie, aflată chiar în spatele ambulanţei, nu a mai avut timp să evite impactul. Cei doi poliţişti au fost răniţi,dar unul dintre ei a fost încă de la început în stare gravă.

Fănel Niţu, în vârstă de 49 de ani a fost transportat la Spitalul de Urgenţă din Slatina în şoc hemoragic. A fost operat, dar după nici 24 de ore a decedat. Poliţistul a lăsat în urmă patru copii, două fiind fiicele sale şi doi nepoţei pe care-i adora.

Colegii săi au fost cei care au făcut anunţul:

"Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt deplânge stingerea din viaţă a colegului nostru, NITU FĂNEL, în vârstă de 49 de ani, din cadrul Postului de Poliţie Morunglav.  Vestea cumplitului accident de circulaţie din prima zi a acestui an ne-a zguduit pe toţi şi ne-a încărcat inimile de durere, tristeţe şi compasiune. 

De-a lungul carierei, cu o experienta de 25 de ani, colegul nostru a îndeplinit activităţi în domeniul ordinii publice, iar pentru 10 ani a fost şeful Postului de Poliţie Morunglav. 

Pe această cale, aducem un ultim omagiu celui care a fost un bun coleg, trecerea sa în nefiinţă reprezentând o mare pierdere pentru instituţia noastră. 

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt transmite familiei îndurerată sincere condoleanţe şi o asigurăm de profunda noastră compasiune. DRUM LIN SPRE ETERNITATE!", au transmis colgii printr-un comunicat de presă.

Cel de-al doilea poliţist, cel care conducea maşina, în vârstă de 36 ani, şef de post în localitatea Bârza, a suferit şi el multiple fracturi şi contuzii şi a fost operat imediat după colegul său. Bărbatul se află în acest moment internat la Terapie Intensivă.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Alexandru Dincovici, antropolog: „Cel puţin două generaţii de copii vor fi profund afectate de un decalaj pe care nu ştiu cum îl vor mai putea recupera“

Dr. Ion Codorean avertizează: „Sportul practicat necorespunzător acasa poate duce la probleme grave la gleznă, genunchi sau umăr”

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite