Poliţistul mort în accident de motocicletă a fost înmormântat în localitatea natală. Cum s-a produs tragedia VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţistul Ionuţ Negrilă, originar din Caracal,  a murit într-un accident de motocicletă produs joi, 25 februarie FOTO: Facebook/Corpul Naţional al Poliţiştilor
Poliţistul Ionuţ Negrilă, originar din Caracal,  a murit într-un accident de motocicletă produs joi, 25 februarie FOTO: Facebook/Corpul Naţional al Poliţiştilor

Ionuţ,Negrilă, poliţistul de 31 ani care a murit în 25 februarie în Bucureşti, într-un cumplit accident de motocicletă, a fost înmormântat duminică la Caracal.

Sute de colegi l-au condus pe Ionuţ Negrilă, poliţistul care a decedat joi, 25 februarie 2021, în Bucureşti, într-un accident de motocicletă, pe ultimul drum. Înmormântarea a avut loc la Caracal, localitateanatală. Şi poliţiştii din judeţul Olt au venit pentru a-i fi alături tatălui poliţistului, la rândul lui fost poliţist, astăzi pensionar.

„Nu te vom uita niciodată, colegul nostru drag!“, au scris colegii pe pancarte uriaşe pe care le-au purtat în drum spre cimitir.

Poliţistul Ionuţ Negrilă, agent-şef adjunct motociclist la Brigada Rutieră, a fost victima unui grav accident rutier produs în Bucureşti. Poliţistul se afla în timpul liber, iar vina producerii accidentului i-ar aparţine, conform discuţiilor martorilor.

Potrivit observatornews.ro, sursă citată de Gazeta Nouă, motociclistul aflat în timpul liber se întrecea cu un alt poliţist, şi el tot pe motocicletă. „Au trecut de sediul SRI, în viteză, pe o roată, s-au redresat şi au înaintat în Piaţa Constituţiei până la intersecţia cu Bulevardul Unirii. Aici, prietenul său a frânat când s-a făcut semaforul roşu. Agentul nu. În acelaşi moment, semaforul de pe Bulevardul Unirii s-a schimbat în verde. O maşină şi un biciclist au făcut stânga. Motociclistul a agăţat mai întâi, uşor, roata din spate a bicicletei. Apoi s-a izbit de maşină. Poliţistul a fost strivit de motocicleta care a căzut peste el“, a scris Gazeta Nouă.

Vă recomandăm şi:

Un fost poliţist din Caracal şi-a pierdut fiul, la rândul lui poliţist, într-un grav accident rutier. „Ride in Paradise“


 

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite