Poliţistul împuşcat în cap de iubita sa a murit, la trei luni de la accident

Poliţistul împuşcat în cap de iubita sa a murit, la trei luni de la accident

Bogdan Dumitrescu, poliţistul care la sfârşitul lunii ianuarie 2018 a fost împuşcat în cap, din greşeală, de iubita sa, s-a stins pe patul de spital.

Ştiri pe aceeaşi temă

Decesul s-a produs duminică-seara, 29 aprilie 2018, pe patul spitalului din Craiova, unde poliţistul se afla încă de la producerea evenimentului şi unde s-a intervenit neurochirurgical de trei ori, familia sperând, la un moment dat, chiar că ar putea fi transferat la un alt spital, pentru recuperare. Starea de sănătate a poliţistul se îmbunătăţea, a fost de trei ori operat, şi ajunsese să simtă durerea şi să răspundă şi la alţi stimuli.

Pe pagina de Facebook a fostei sale soţii, mama celor doi copii ai poliţistului, au început să curgă mesajele de condoleanţe, cărora fosta sa parteneră de viaţă le răspunde îndurerată.

Poliţistul din cadrul SCCO Olt Bogdan Dumitrescu se afla, pe 31 ianuarie 2018, împreuna cu noua sa iubită, într-un aparatament închiriat. Împreună petrecuseră seara la prieteni, consumând şi băuturi alcoolice. Poliţistul a fost, la un moment dat, împuşcat în cap de iubita sa, în timp ce se jucau cu un pistol al bărbatului, deţinut legal. Femeia a suferit răni la mână, în timp ce bărbatului i-a trecut glonţul prin ceafă, ieşindu-i prin frunte. A fost transportat în stare gravă la spital, suferind ulterior mai multe intervenţii chirurgicale.

Procurorii Tribunalului Olt au deschis imediat un dosar penal, iar Alina Gheorghe, 27 ani, prietena poliţistului, va fi cercetată de acum pentru ucidere din culpă.

 

CITIŢI ŞI: VIDEO Cum a ajuns un poliţist să fie împuşcat în cap cu propriul pistol. Prietena lui repeta în mod obsesiv: „A fost o joacă! A fost o joacă!“

Bogdan Dumitrescu, poliţistul din Slatina împuşcat în cap de prietena sa, simte durerea şi deschide ochii: „A fost operat de trei ori, încă este în comă“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările