Poliţia caută un tânăr de 26 ani, dispărut de anul trecut. Mama a anunţat dispariţia cu doar o zi în urmă

Poliţia caută un tânăr de 26 ani, dispărut de anul trecut. Mama a anunţat dispariţia cu doar o zi în urmă

Poliţia din Olt a fost sesizată, joi, 14 noiembrie 2019, de o femeie că fiul său a dispărut cu un an şi jumătate în urmă de acasă.

Ştiri pe aceeaşi temă


Băiatul ar avea 26 ani şi ar fi plecat în aprilie 2018 de acasă. Patru luni mai târziu a luat legătura cu mama şi i-a transmis că lucrează în Ggermania, dar că ar dori să se întoarcă. De atunci, însă, nu l-au mai putut contacta.

„La data de 14 noiembrie a.c., în jurul orelor 12:00, o femeie de 48 de ani din comuna Tufeni, judeţul Olt, a sesizat că în luna aprilie 2018, fiul său, TUDOR CIPRIAN COSMIN, de 26 de ani, a plecat voluntar de acasă. Acesta a contactat-o telefonic pe mama sa în luna august 2018, căreia i-a spus că intenţionează să revină la domiciliu şi că se află la muncă în Germania, dată de la care membrii familiei nu au mai putut lua legătura cu acesta.
Semnalmente:  1,80m înălţime, constituţie atletică, greutate 70 kg, părul şaten, ochii albaştri.
Semne particulare: aluniţă pe obrazul drept şi o operaţie de femur la piciorul drept.

Nu sunt cunoscute articolele de îmbrăcăminte purtate de acesta în momentul plecării“, a transmis IPJ Olt.

La această dată în evidenţele poliţiştilor din Olt sunt 58 cazuri de dispariţie, 56 fiind adulţi, iar în două cazuri fiind vorba de persoane minore (una dintre ele este Alexandra Măceşanu, iar cea de-a doua persoană este un tânăr de 17 ani, din sistemul de protecţie socială, a cărui dispariţie a fost anunţată în urmă cu câteva zile).

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: