Pistolul unui poliţist din Olt a dispărut din camera de armament

Pistolul unui poliţist din Olt a dispărut din camera de armament

Situaţie alarmantă în Olt, la Poliţia Drăgăneşti-Olt. Un poliţist care s-a prezentat în serviciu şi a mers să-şi ridice arma a aflat că aceasta lipseşte.

Situaţia a apărut ieri, 19 octombrie 2021, poliţiştii din cadrul IPJ Olt deschizând un dosar penal pentru neglijenţă în serviciu. Un poliţist de la postul de poliţie din Văleni, judeţul Olt, s-a prezentat la camera de armament, însă a aflat că pistolul său e de negăsit.

„La data de 19 octombrie a.c., lucrătorii Poliţiei oraşului Dragăneşti-Olt, s-au seziat din oficiu, cu privire la faptul că unui poliţist din cadrul Postului de Poliţie Văleni, îi lipseşte, din camera de armament a Poliţiei oraşului Drăgăneşti-Olt, armamentul şi muniţia aferentă.

Din primele verificări, a rezultat faptul că, în data de 18 octombrie a.c., poliţistul ar fi depus armamentul la camera de armament, iar, în data de 19 octombrie a.c., când s-a prezentat pentru a o ridica, ofiţerul de serviciu i-a comunicat faptul că pistolul şi muniţia aferentă, aflate în dotarea poliţistului, nu se regăsesc în camera de armament“, au anunţat reprezentanţii IPJ Olt.

Un dosar penal pentru neglijenţă în serviciu s-a deschis în acest caz, iar cercetările vor fi efectuate de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările