Petrecere de botez întreruptă de poliţişti. Ce amenzi au primit invitaţii

Petrecere de botez întreruptă de poliţişti. Ce amenzi au primit invitaţii

Petrecerea a fost întreruptă de apariţia poliţiştilor FOTO: IPJ Olt

O petrecere desfăşurată într-un cadru privat a fost întreruptă de poliţişti, într-o comună din Olt, 10 dintre invitaţi fiind sancţionaţi cu amendă.

Ştiri pe aceeaşi temă

 Petrecerea a avut loc în localitatea Şopârliţa din judeţul Olt, la domiciliul unui cetăţean din comună. O persoană anonimă a sesizat poliţia, iar echipajul care a ajuns la faţa locului a constatat că al petrecere participau 20 de persoane, adulţi şi copii. Zece dintre acestea au fost sancţionate cu amendă pentru că au participat la un eveniment organizat ilegal, totalul amenzilor aplicate ajungând la 10.000 lei.

„O persoană anonimă a sesizat seara trecută că în comuna Şopârliţa se organizează un botez la care participă mai multe persoane. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Bobiceşti, constatând faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificate aproximativ 20 de persoane.

În cauză au fost aplicate 10 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 10.000 de lei, evenimentul fiind oprit. Recomandăm tuturor cetăţenilor să păstreze distanţarea fizică, să poarte masca de protecţie în toate spaţiile unde este obligatoriu,  precum şi în mijloacele de transport în comun şi să nu se expună la riscuri“, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

Poliţiştii, împreună cu inspectorii din cadrul DSVSA Olt, DSP şi ISU Olt au realizat în cursul zilei de sâmbătă peste 100 de controale în  zonele aglomerate, centrele comerciale, pieţe, târguri, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind limitarea şi prevenirea răspândirii virusului Sars-Cov-2.

„La activităţile de verificare desfăşurate ieri au participat peste 200 forţe de ordine, fiind verificate peste 110 societăţi comerciale, precum şi 68 de mijloace de transport persoane. Totodată, au fost legitimate aproximativ 380 de persoane. Pentru abaterile constatate au fost aplicate 138 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 121  pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală, 10 pentru participarea la acivităţi în spaţiu public sau privat pentru care au fost instituite interdicţii şi 7 transportatorilor de persoane , valoarea totală fiind de 22.500 de lei“, a mai declarat reprezentantul IPJ Olt.

Vă recomandăm şi: VIDEO Zeci de persoane care participau la evenimente private în Bucureşti au fost amendate. La una dintre petreceri era cântăreţul Adrian Copilul Minune

VIDEO Amendă uriaşă pentru zeci de persoane care au participat la o petrecere organizată în incinta unui service auto

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările