Percheziţii în nouă judeţe, este vizată firma unui afacerist oltean care exploata balastiere fără licenţă VIDEO

Percheziţii în nouă judeţe, este vizată firma unui afacerist oltean care exploata balastiere fără licenţă VIDEO

Poliţiştii de la Investigarea Criminalităţii Economice, sub coordonarea procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt şi cu sprijinul unor structuri din alte opt judeţe au descins joi, 16 septembrie 2021, la 34 adrese din nouă judeţe. Se cercetează evaziune fiscală estimată în primă fază la aproape 3 milioane lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Au avut loc percheziţii la sediilor unor firme din judeţele Olt, Dolj, Argeş, Vâlcea, Prahova, Ilfov, Gorj, Caraş-Severin şi Teleorman, activităţile fiind desfăşurate în cadrul unui dosar penal  în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de evaziune fiscală, executarea de activităţi miniere fără permis sau licenţă şi continuarea activităţii după suspendarea acordului de mediu sau a autorizaţiei, respectiv a autorizaţiei integrate de mediu. 

Vizat este un om de afaceri din Piatra-Olt care pe parcursul a 6 ani a continuat să exploateze balastierele deţinute deşi avea suspendat acordul de mediu. 

 

 

„Din cercetări a reieşit faptul că, în perioada 2011-2017, o societate comercială din judeţul Olt, ar fi desfăşurat activităţi miniere fără permis sau licenţă şi ar fi comercializat agregate minerale după suspendarea acordului de mediu, fără a plăti redevenţele miniere datorate. Societatea comercială este bănuită că ar fi cauzat un prejudiciu bugetului de stat de 2.861.215 de lei. În urma percheziţiilor, au fost ridicate mai multe documente“, a transmis IPJ Olt printr-un comunicat.

Percheziţiile au fost desfăşurate cu sprijinul poliţiştilor din cadrul serviciilor de investigare a criminalităţii economice din judeţele Olt, Dolj, Argeş, Vâlcea, Prahova, Ilfov, Gorj, Caraş-Severin şi Teleorman.

Vă recomandăm şi:

O minoră din Iaşi a fost violată şi filmată. Imaginile au fost postate pe site-ul unui ziar local

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările