Percheziţii la Izbiceni şi Balş. Se cercetează evaziune în domeniul construcţiilor de 800.000 lei

Percheziţii la Izbiceni şi Balş. Se cercetează evaziune în domeniul construcţiilor de 800.000 lei

Percheziţiile au avut loc la şapte adrese, în trei judeţe FOTO: arhiva

Şapte percheziţii au fost efectuate, miercuri-dimineaţă, 13 martie 2019, în Olt, Vâlcea şi Argeş, într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul construcţiilor de aproximativ 800.000 lei.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IPJ Olt, sprijiniţi de colegi din cadrul SAS, au descns la şapte adrese din cele trei judeţe, în localităţile Izbiceni ţi Balş din Olt, Olăneşti din Vâlcea şi Piteşti şi Lunca Corbului, din judeţul Argeş. Se caută documente contabile şi unităţi de calcul, patru persoane, respective administrator ai firmelor, fiind aduse la sediul IPJ Olt pentru audieri.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice efectuează, miercuri-dimineaţa, 7 percheziţii în judeţele Olt, Argeş şi Vâlcea, la domiciile unor persoane bănuite de evaziune fiscală.
„În  fapt, doi bărbaţi, administratorii a două firme, din judeţul Olt, sunt bănuiţi că, în perioada 2013-2018, ar fi evidenţiat în contabilitate, operaţiuni comerciale fictive, în scopul diminuării bazei impozabile.

Prejudiciul cauzat bugetului consolidat al statului s-ar ridica la suma de aproximativ 800.000 de lei", a precizat IPJ Olt.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: