Pedeliştii de la Olt încep “să mişte”

Pedeliştii
de la Olt încep “să mişte”

Reprezentanţii PDL Olt încep să-şi aducă aminte că se află în Opoziţie... (FOTO: Mugurel Manea)

Aproximativ 250 de membri şi simpatizanţi ai filialei PDL de la Olt vor protesta, sâmbătă – 22 martie, în oraşul Cluj, în cadrul unui miting de amploare organizat de acest partid împotriva guvernului condus de Victor Ponta. Aceasta este a doua acţiune de protest la care participă membri ai “portocaliilor” de la Olt, după cea de sâmbătă – 15 martie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Protestul de la Cluj continuă, în fapt, seria manifestărilor de stradă iniţiate de PDL împotriva Guvernului Ponta. Iată că, după acţiunea de sâmbătă – 15 martie, când aproape 200 de persoane de la filiala PDL Slatina au organizat, în municipiu, un protest împotriva guvernării USD, acum aceştia se pregătesc să-şi continue acţiunile de protest la adresa Executivului condus de către Victor Ponta.

Astfel, la exact o săptămână de la o acţiune similară, aproximativ 250 de membri şi simpatizanţi ai PDL Olt se vor deplasa la Cluj în acest week-end pentru a participa, sâmbătă – 22 martie, în Piaţa Lucian Blaga, la un miting de protest împotriva guvernelor Ponta “Marea Minciună Naţională“, cum a fost el denumit de către “portocalii”.

“La această manifestare sunt aşteptaţi să participe în jur de 15.000 de persoane. Organizăm acest miting deoarece considerăm că actualii guvernanţi se fac vinovaţi de servitute faţă de clientela politică, luarea unor măsuri fiscale ineficiente - majorare de taxe şi servicii - pentru propriul beneficiu, precum şi de încercarea de a modifica Codul Penal pentru a-şi asigura imunitate în faţa justiţiei”, a declarat Gheorghe Moise, vicepreşedinte PDL Olt.

 

Mai puteţi citi:

La Slatina, marş de protest al PDL împotriva Guvernului

Ultimatum al pesediştilor de la Olt pentru directorii PNL: ori trec la PSD, ori zboară din funcţii

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: