Pe Iepuraşul Primăriei Slatina îl prinde 1 Iunie pe drum. Copiii sunt invitaţi să caute comorile de-abia mâine, de ziua lor

Pe Iepuraşul Primăriei Slatina îl prinde 1 Iunie pe drum. Copiii sunt invitaţi să caute comorile de-abia mâine, de ziua lor

Acţiunea de Paşte  a fost reprogramată de două ori, copiii fiind invitaţi pe 1 Iunie să caute comorile FOTO: Adevărul

Primăria Slatina organizează pe 1 Iunie, în centrul oraşului, evenimente pentru copii de toate vârstele, reprezentanţii instituţiei anunţând, cu această ocazie, că tot mâine vine şi Iepuraşul de Paşte cu daruri pentru căutătorii de comori.

Ştiri pe aceeaşi temă

De vină ar fi fost vremea nefavorabilă, au tot motivat reprezentanţii Primăriei Slatina amânarea de pe o săptămână pe alta a acţiunii „Iepuraşul de premiază“, programată iniţial în preajma Paştelui, acţiune în cadrul căreia vor fi premiaţi copiii care găsesc cele mai multe ouă ascunse în iarba din parcul din vecinătatea magazinului Oltul. Numai bine că nici iarba n-a mai fost atât de des cosită, deşi motivul real este, probabil, modificarea contractului cu Rupiah, firma care întreţine spaţiile verzi din municipiu.

Cross, desene pe asfalt, alergare în saci

Copiii au de ales, mâine, la evenimentele organizate de ziua lor, dintr-o listă lungă de propuneri de concursuri în urma cărora vor primi premii: cross, desene pe asfalt, desene pe hârtie, alergare în saci, aruncare la coş de baschet, face painting (pictură pe faţă), streetball, puzzle etc.

Premiile vor consta în role, biciclete, trotinete, jocuri pentru copii, skateboard-uri, iepuraşi de ciocolată iar lista, spun organizatorii, nu se opreşte aici. Nu s-a precizat, în schimb, cine va fi beneficiarul capitalului de imagine cu ocazia manifestării cu un buget 40.000 lei, având în vedere că mai sunt doar câteva zile până la scrutinul din 5 iunie.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: