Paul Stănescu, încă deasupra tuturor în PSD Caracal. Imaginea alegerilor din cadrul organizaţiei de femei

Paul Stănescu, încă deasupra tuturor în PSD Caracal. Imaginea alegerilor din cadrul organizaţiei de femei

Membrele organizaţiei OFSD Caracal şi-au ales, vineri, preşedinta FOTO: Facebook/OFSD Olt

Femeile social-democrate din Caracal şi-au ales noua preşedintă a organizaţiei, imagini de la eveniment fiind postate de PSD Caracal, dar şi de OFSD Olt, pe conturile oficiale de Facebook. Un detaliu atrage atenţia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deşi în dizgraţie la nivelul PSD – structura centrală, Paul Stănescu, liderul PSD Olt, încă nu a fost dat jos de pe pereţii organizaţiilor din judeţ, în sediul PSD Caracal tabloul său fiind singurul care atrage atenţia pe  pereţii imobilului. Mazilit din funcţia de vicepremier după puciul eşuat organizat împotriva lui Liviu Dragnea, pe Paul Stănescu îl aşteaptă alegerile din sânul organizaţiei de la Olt.

Deşi fierbere mare este în tot judeţul şi se fac şi se desfac tabere, membrii de partid pare că încă nu s-au lepădat de lider. Vineri, 18 ianuarie 2019, la Organizaţia de Femei a PSD Caracal au avut loc alegeri, fiind promovată în fruntea femeilor caracalene o protejată a deputatului Dan Ciocan, Cornelia Muşat, profesor în Caracal, astfel că se întregeşte garda femeilor social-democrate aflate la conducerea organizaţiilor orăşeneşti şi recrutate, toate, din rândul cadrelor didactice (organizaţia Balş este condusă de inspectorul şcolar general-adjunct Mariana Gheorghe, cea de la Slatina, de directorul adjunct al Liceului Economic „P.S. Aurelian“, Mariana Matei, cea de la Corabia, de inspectorul şcolar pentru monitorizarea programelor privind accesul la educaţie, Iulia Vlad etc.). Organizaţia OFSD Olt a publicat mai multe fotografii de la eveniment, în aceste fotografii observându-se detaliul: portretul liderului judeţean Paul Stănescu, singurul, aşezat la loc de cinste în sala de şedinţe a organizaţiei.

Şi alte organizaţii s-au remarcat prin modul cum îşi tratează liderul, chiar dacă acestea s-au orientat, de obicei, către liderul naţional. O fotografie în care portretul lui Liviu Dragnea se vede pe peretele PSD Constanţa s-a viralizat, toamna trecută, pe Facebook, nota comentariilor fiind aceea că PSD nu poate scăpa de „vechile metehne comuniste“.

CITIŢI ŞI: Portretul lui Dragnea, la loc de cinste în sediul PSD Constanţa. Val de comentarii pe net: „În 2018, PSD nu s-a putut debarasa de vechile metehne comuniste“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: