Patru cazuri noi de coronavirus în judeţ. Două au legătură cu focarul din Caracal, alte două, cu jandarmii infectaţi din Dolj

Patru cazuri noi de coronavirus în judeţ. Două au legătură cu focarul din Caracal, alte două, cu jandarmii infectaţi din Dolj

Alte patru persoane au fost confirmate cu noul coronavirus FOTO: Shutterstock

Continuă să crească numărul de pacienţi depistaţi pozitiv pentru noul coronavirus în judeţ, numărul îmbolnăvirilor ajungând la 42 în Olt.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deşi ultima cifră raportată de Grupul de Comunicare Strategică este 45, numărul oficial al oltenilor confirmaţi până la acest moment cu noul coronavirus a ajuns la 42, alte trei cazuri fiind raportate eronat, cel mai probabil de la un alt judeţ, spun reprezentanţii Prefecturii Olt.

Ultimele patru cazuri diagnosticate în Olt au legătură, două, cu focarul de la fabrica de confecţii din Caracal, iar alte două cu jandarmii din Dolj confirmaţi pozitiv.

Părinţii unui jandarm din Dolj (zeci de jandarmi din Dolj au fost confirmaţi cu noul coronavirus), care locuiesc în fapt în Caracal, dar care au şi în comuna Fălcoiu o casă bătrânească, sunt printre ultimii pacienţi. Primarul comunei, Alexandru Petrişor, spune că a aflat neoficial, de la cetăţenii din localitate, că părinţii jandarmului s-ar fi aflat, la sfârşitul săptămânii trecute, în Fălcoiu, însă DSP nu a transmis oficial nicio adresă cu privire la ancheta epidemiologică şi la nevoia de a descoperi eventualele persoane cu care cei doi au luat, eventual, contact şi pe raza acestei comune.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările