Patronul restaurantului Mârjacu, fost ofiţer criminalist, s-a spânzurat

Patronul restaurantului Mârjacu, fost ofiţer criminalist, s-a spânzurat

Bărbatul avea mai multe afaceri, printre care restaurantul „Mârjacu“

Omul de afaceri Radu Gheorghe, 60 ani, fost ofiţer criminalist, care astăzi conducea mai multe afaceri, şi-a pus capăt zilelor.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE: Reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt au precizat că apelul la 112 s-a făcut la ora 13,18, la caz plecând o ambulanţă B2 de la Drăgăneşti.

Bărbatul, care, conform spuselor membrilor familiei, ar mai fi avut în antecedente patru tentative de suicid, a fost găsit spânzurat cu o funie de rafie într-o magazie, atârnând de o grindă.

Ştirea iniţială

Bărbatul a fost găsit spânzurat la locuinţa sa de la ţară, din comuna Nicolae Titulescu. Purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt a confirmat că bărbatul a fost găsit cu ştreangul de gât, moartea survenind cu aproximativ două ore înainte de sosirea echipajelor de prim ajutor. 

Conform anumitor surse, bărbatul ar fi avut, în ultima perioadă, probleme financiare, după mai multe împrumuturi de la persoane diverse. Familia sa are afaceri în domeniul alimentaţiei publice - magazine, restaurante, în domeniul comerţului - magazin de comercializare a detergenţilor şi a produselor cosmetice, dar şi o pensiune în staţiunea Rânca. Ştire în curs de actualizare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările