Patinoarul din Slatina a fost redeschis pentru sezonul 2012-2013

Patinoarul din Slatina a fost redeschis pentru sezonul 2012-2013

Cei mai mulţi clienţi ai patinoarului din Slatina din prima seară au fost copii... (Foto: Mugurel Manea)

Miercuri seară, patinoarul din municipiul Slatina amenajat în curtea Şcolii Generale nr. 10, vizavi de fostul magazin Minimax, a fost redeschis oficial. Evenimentul a avut loc la ora 17.00 şi nu puţini au fost cei care au fost prezenţi. Tarifele practicate sunt modice.

Ştiri pe aceeaşi temă

La aproape o săptămână de la instaurarea deplină a iernii, autorităţile municipiului Slatina au urgentat (re)amenajarea şi deschiderea patinoarului amenajat în curtea Şcolii Generale nr. 10, vizavi de fostul magazin Minimax, actual Billa, de pe Aleea Muncii. Acest lucru a făcut ca, miercuri seară, de la ora 17.00, patinoarul să poate fi redeschis oficial pentru iarna 2012-2013.

Publicul care a ţinut morţiş să fie prezent la eveniment încă din prima zi nu a fost unul redus, ba dimpotrivă. Până la finalul programului de funcţionare, peste 200 de persoane, în majoritate tineri, şi-au “blindat” încălţările cu patine şi au încercat gheaţa patinoarului. La final, s-au arătat satisfăcuţi de senzaţii.

“Am aflat din presa locală de pe Internet că se deschide azi (ieri, n.a.) patinoarul şi am vrut să vin pentru că în fiecare an am fost. Mi-era teamă că gheaţa nu va fi atât de tare cum trebuie, dar se pare că totul e perfect. Ba chiar şi vremea e perfectă pentru patinaj. Mă bucur că anul acesta s-a deschis mai repede (patinoarul, n.a.) faţă de anii anteriori, când asta s-a întâmplat mult mai târziu, dar cred că totul a fost din cauza vremii:iarna a venit acum mult mai repede şi e bine”, a spus Marius Popa, un tânăr licean din municipiu.

Publicul are acces la patinoar în intervalul orar 17.00 - 22.00. Tarifele stabilite pentru acest an sunt acceptabile şi pentru toate buzunarele. Astfel, copiii, elevii şi studenţii vor plăti 1,5 lei pentru o oră de patinaj, iar adulţii: 3 lei/oră. Închirierea patinelor necesită alţi 2 lei/oră. Patinoarul va rămâne deschis atâta timp cât vremea va permite.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările