Parcul auto al Poliţiei Locale Slatina se înnoieşte încet, dar sigur

Parcul auto al Poliţiei
Locale Slatina se înnoieşte încet, dar sigur

Imagine cu cele două autoturisme noi ale Poliţiei Locale Slatina

Flota de autovehicule de intervenţie a Poliţiei Locale este, de câteva zile, mai bogată cu doi noi autoturisme. Astfel, două autoturisme fabricate de producătorul român Dacia la Colibaşi vor putea fi văzute chiar de săptămâna aceasta pe străzile urbei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Planul de dotări cu autoturisme noi al Poliţiei Locale Slatina a fost aprobat de municipalitate, în subordinea căreia aceasta funcţionează, astfel că două autoturisme noi Dacia au fost achiziţionate. Procedura propriu-zisă de achiziţie a avut loc pe parcursul lunilor martie-aprilie, cele două Dacii fiind dotate cu echipamentul necesar şi inscripţionate în cursul lunii trecute.

Valoarea investiţiei se ridică la aproximativ 90.000 de lei. Odată cu achiziţionarea acestor maşini, parcul auto al Poliţiei Locale Slatina numără zece autoturisme de intervenţie, respectiv nouă autoturisme Dacia Logan, la care se adaugă o dubă Volkswagen Transporter. 

Autovehiculele menţionate sunt deservite de 51 de poliţişti locali, respectiv 19 cu atribuţiuni de poliţie rutieră şi 32 cu atribuţii de ordine publică.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: