UPDATE O tânără a dispărut în miez de noapte din căminul de la Spineni, Olt. A fost găsită după ore de căutări

UPDATE O tânără a dispărut în miez de noapte din căminul de la Spineni, Olt. A fost găsită după ore de căutări

Fata este căutată inclusiv în lacul din curtea centrului

O tânără de 18 ani, care a dispărut în noaptea de 29/30 martie 2021 dintr-un centru de îngrijire, este căutată de poliţiştii din Olt. Angajaţii centrului au sesizat la ora 4.00 dispariţia.

UPDATE: Tânăra a cărei dispariţie a fost sesizată la Poliţie în dimineaţa zilei de marţi, 30 martie 2021, a fost găsită după câteva ore de căutări pe un câmp din localitate, la aproximativ un metru distanţă de centrul din care a plecat în miez de noapte, îmbrăcată doar cu pijamaua şi purtând în picioare papuci. După orele petrecute în frig are nevoie de îngrijiri medicale, pe care le va primi cel mai probabil în centru.

Ştirea iniţială

Tânăra Dobre Iuliana Casandra, asistată în Centrul de Îngrijire Spineni, are 18 ani şi ar fi plecat noaptea trecută, în jurul orei 1.00, îmbrăcată doar în pijamale. Persoana are probleme de sănătate.  După sesizarea dispariţiei, personalul a vizualizat imaginile surpinse de camerele de luat vederi şi s-a putut observa că fata a plecat singură, însă nu se ştie unde. Zeci de persoane efectuează căutări în curtea căminului, unde este amenajat şi un lac, şi în împrejurimi.

„La data de 30 martie a.c., orele 04:30 poliţiştii din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Scorniceşti, au fost sesizaţi de o femeie, asistent medical, cu privire la faptul că, în jurul orelor 01:00, numita DOBRE IULIANA-CASANDRA, în vârstă de 18 ani, a plecat din Centru de Îngrijire şi Asistenţă de pe raza comunei Spineni, şi nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 1,60 m, aproximativ 70 de kg, ochi negri, părul negru, tuns scurt.

La momentul dispariţiei era îmbrăcată cu pantaloni de pijama de culoare deschisă, cămaşă de corp, papuci de plastic“, a anunţat IPJ Olt.

Persoanele care deţin informaţii ce pot ajuta la găsirea acesteia sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112, este apelul poliţiştilor.

În cursul zilei de luni, 29 martie 2021, un alt tânăr, de 23 ani, a plecat dintr-o locuinţă protejată a DGASPC Olt, din Slatina, fiind găsit în câteva ore la Caracal.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările