O nouă explozie. Butelia de aragaz aproape a distrus o casă

O nouă explozie. Butelia de aragaz aproape a distrus o casă

Incendiul a cuprins acoperişul casei

Pompierii ISU Olt au fost chemaţi să intervină pentru a doua oară, astăzi, în urma unei explozii în gospodărie, provocată de scăpările de gaz la o butelie.

Apelul a venit, vineri după-amiază, din comuna Poboru, sat Cornăţelu, unde s-a produs o explozie, cel mai probabil din cauza acumulării de gaze de la butelia de aragz.

Pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă. Incendiul care a urmat exploziei se manifesta cu flacără şi degajare mare de fum la sosirea pompierilor, arzând acoperişul pe aproximativ 30 m.p., tocăria din lemn şi mai multe obiecte de uz gospodăresc. Nu s-au înregistrat, în schimb, victime.

Reamintim că în noaptea de joi/vineri, tot în judeţul Olt, în comuna Găneasa, o explozie cauzată tot de acumularea de gaz de la o butelie l-a rănit grav pe proprietar, care este fostul primar al comunei. Victima a fost internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, cu arsuri de gradul II pe 40% din suprafaţa corpului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: