O locuinţă afectată de inundaţii, 250 de gospodării  fără curent electric. Oltul, în continuare sub avertizare Cod Portocaliu de ploi

O locuinţă afectată de inundaţii, 250 de gospodării  fără curent electric. Oltul, în continuare sub avertizare Cod Portocaliu de ploi

Apa a pătruns într-o casă dintr-o localitate din Olt, în timp ce alte 250 de gospodării, din alte două localităţi, au rămas fără curent electric.

Ştiri pe aceeaşi temă

Judeţul Olt se află sub Cod Portocaliu de ploi abundente până marţi, 10 iulie 2018, ora 21,00, pompierii ISU Olt fiind solicitaţi, luni-seara, 9 iulie 2018, pentru a evacua apa dintr-o locuinţă. În localitatea Stoicăneşti, apa acumulată din ploile care cad de câteva zile a pătruns în două camere ale locuinţei şi ameninţă să ajungă şi în celelalte încăperi.

„Pompierii acţionează cu o autospecială de stingere, prevăzută cu accesorii pentru evacuarea apei şi cu o motopompă transportabilă, pentru asanarea apei atât din casă cât şi din curte“, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, sublocotenent Alin Băsăşteanu.

În alte două localităţi din Olt, din nordul judeţului, de data aceasta, 250 de gospodării au rămas fără curent electric. Este vorba de Leleasca şi Cungrea, echipele operatorului aflându-se în teren pentru remedierea deficienţelor. Sunt afectate cinci puncte de transformare a energiei electrice, iar în teren acţionează opt echipe ale operatorului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: