O femeie din Grădinari, confirmată cu noul coronavirus. A fost depistată într-o acţiune de testare a populaţiei în judeţul vecin

O femeie din Grădinari, confirmată cu noul coronavirus. A fost depistată într-o acţiune de testare a populaţiei în judeţul vecin

O femeie care se trata pentru afecţiuni mai vechi în spitalul din Drăgăpani, din judeţul Vâlcea, este cazul cu nr. 52 confirmat cu noul coronavirus din judeţul Olt.

Ştiri pe aceeaşi temă

Confirmarea a venit joi, 15 mai 2020. Femeia, care este din Grădinari, judeţul Olt, era internată în spitalul din Drăgăşani, pentru o patologie veche. A fost testată într-un program de testare a populaţiei, au transmis oficialii DSP Olt.

„În data de 14.05.2020, a fost înregistrat înca un caz  confirmat cu infecţia COVID -19, depistat cu ocazia unei acţiuni de testare a populaţiei din Spitalul Municipal Drăgăşani. Pacienta  se afla  internată din data de 11.05.2020 pentru patologie noncovid. La data prezentei, pacienta a fost transferată în sectia COVID -19 a Spitalului Judetean Valcea, cu formă uşoară de boală şi stare generală bună.
Potrivit datelor transmise  de Grupul de  Comunicare Strategica, in judetul Olt   au fost inregistrate  52  de cazuri confirmate cu infectia COVID-  19“, a transmis DSP Olt.

Primarul localităţii Grădinari, Mihai Ioana, spune că femeia, care are aproximativ 80 ani,  şi este văduvă, nu ieşea din curte, contactul cu vecinii săi fiind limitat. Din acest motiv nici nu constituie motiv de îngrijorare în comunitate. Cel care o îngrijea era fiul său, poliţist în Drăgăşani.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările