O femeie de 44 ani, din oraşul Drăgăneşti-Olt, a dispărut. Soţul a anunţat după aproape trei săptămâni

O femeie de 44 ani, din oraşul Drăgăneşti-Olt, a dispărut. Soţul a anunţat după aproape trei săptămâni

Elena Percea a plecat de acasă în urmă cu trei săptămâni Sursa foto: IPJ Olt

Poliţiştii caută o femeie de 44 ani, din oraşul Drăgăneşti-Olt, dispărută de la domiciliu în urmă cu aproape trei săptămâni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Femeia, Elena Percea, a plecat în seara zilei de 26 iulie 2019 de la locuinţa sa din Drăgăneşti-Olt, soţul spunându-le poliţiştilor că soţia sa avea în intenţie să efectueze la Slatina mai multe investigaţii medicale. Nu ar fi, însă, pentru prima dată când femeia părăseşte domiciliul. Dispariţia femeii a mai fost o dată anunţată poliţiştilor, care au găsit-o şi au adus-o la domiciliu după trei săptămâni.

„Din primele verificări a reieşit faptul că la data de 26 iulie a.c., in jurul orei 9.00, femeia ar fi plecat în municipiul Slatina pentru a efectua investigaţii medicale. Acesta i-a confirmat bărbatului faptul că a ajuns în oraş, după care nu a mai răspuns la telefon.

Numita Percea Elena a mai plecat anterior de la domiciliu în mod voluntar, revenind ulterior.

SEMNALMENTE: înălţime 1,60 metri, constituţie atletică, faţă rotundă, păr negru lung, sprâncene negre subţiri pensate, prezintă două aluniţe la nivelul sprâncenei stângi, iar pe antebraţul  stâng prezintă un tatuaj sub forma unei fundiţe.

La momentul dispariţiei, femeia purta un tricou albastru, pantaloni albaştri din stofă şi papuci albi din plastic“, a transmis IPJ Olt printr-un comunicat de presă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: