UPDATE Fata de 12 ani dispărută din Drăgăneşti-Olt a fost găsită după 4 ore de căutări

UPDATE Fata de 12 ani dispărută din Drăgăneşti-Olt a fost găsită după 4 ore de căutări

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale şi cei ai Poliţiei Drăgăneşti-Olt au căutat o fată în vârstă de 12 ani, dispărută în noaptea de luni spre marţi, 20/21 ianuarie 2020, găsind-o după 4 ore.

Ştiri pe aceeaşi temă

   UPDATE: Poliţiştii din Drăgăneşti-Olt au reuşit după patru ore să dea de urma fetei dispărute, iar la această oră o audiază. Fata a fost găsită în Drăgăneşti-Olt, deocamdată nefiind făcute publice alte date.

Ştirea iniţială

Dispariţia fetei a fost anunţată de părinţii acesteia, care s-au adresat Poliţiei Oraşului Drăgăneşti-Olt. Fata ar fi plecat noaptea trecută de acasă şi nu s-a mai întors, părinţii observând dispariţia dimineaţă.

„Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună cu cei din cadrul Poliţiei oraşului Draganesti-Olt, caută o minoră, de 12 ani, din oraşul Draganesti-Olt, care ar fi plecat noaptea trecută de la domiciliu şi nu s-a mai întors. Părinţii au observat lipsa minorei în această dimineaţă.

La data dispariţiei, VADUVA GABRIELA era îmbrăcată în blugi albaştri şi geacă de piele neagră.
 
Minora are 1.55 m înălţime, constituţie atletică, aproximativ 50-55 kg, ten masliniu şi părul vopsit roşcat.
 
Cei care pot furniza detalii despre persoana dispărută sunt rugaţi să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie„, este apelul IPJ Olt.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: