O familie a rămas în patru ore fără casă, anexe gospodăreşti şi două maşini. Incendiul a mistuit şi tone de nutreţ din gospodăria vecină

O familie a rămas în patru ore fără casă, anexe gospodăreşti şi două maşini. Incendiul a mistuit şi tone de nutreţ din gospodăria vecină

Un puternic incendiu a mistuit o gospodărie întreagă, în satul negreni din Scorniceşti, pompierii militari intervenind timp de patru ore.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Încendiul a izbucnit în după-amiaza zilei de luni, 2 septembrie 2019, în localitatea Negreni, aparţinând oraşului Scorniceşti din judeţul Olt. ISU Olt a intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, două autospeciale de primă intervenţie şi un echipaj SMURD, fiind angrenaţi în misiune peste 20 pompieri din cadrul Staţiei Scorniceşti şi Detaşamentului Slatina.

„În momentul sosirii echipajelor, incendiul se manifesta cu violenţă la o casa de locuit, trei anexe gospodăreşti, două autoturisme şi la furajele din gospodăria învecinată.  (...) Au ars bunurile din două camere de locuit, trei anexe gospodăreşti şi bunurile depozitate în acestea, aproximativ  6 tone de cereale, un autoturism şi circa 30 la sută din cel de-al doilea şi aproximativ trei tone de furaje din gospodăria vecină“, a transmis purtătorul de cubânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

Focul care a mistuit casa, anexele gospodăreşti şi cele două autoturisme ale proprietarilor imobilului, dar şi furajul strâns de vecinii acestora pentru animalele din gospodărie, a pornit, cel mai probabil, de la un foc deschis lăsat nesupravegheat într-o anexă gospodărească, au stabilit pompierii.


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: