O copilă din Olt a fost luată cu forţa de pe stradă şi violată de trei bărbaţi. Mama fetei a asistat neputincioasă la răpirea fiicei sale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un eveniment greu de imaginat s-a petrecut duminică după-amiaza într-o localitate din Olt, o copilă fiind răpită de pe stradă şi violată pe un câmp.

Mama unei copile de 13 ani, din Osica de Sus, a anunţat, duminică, 17 iunie 2018, în jurul orei 17, 35, poliţia că fiica ei în vârstă de 13 ani a fost urcată cu forţa într-o maşină, autoturismul plecând spre comuna vecină, Fărcaşele. Femeia le-a comunicat poliţiştilor numărul de înmatriculare al autoturismului în care se aflau doi bărbaţi, de 21, respectiv 24 de ani.  După aproximativ o jumătate de oră, revenind la domiciliu, fata i-a povestit mamei sale că a fost violată de doi indivizi, cel de 24 de ani şi un altul de 29 ani, chemat de primul, în timp ce tânărul de 21 ani a fost şoferul autoturismului. Totul s-a petrecut pe un câmp.

Cei trei bărbaţi, toţi din Fărcaşele, au fost identificaţi de poliţişti şi reţinuţi în cursul zilei de astăzi, urmând ca marţi, 19 iunie, să fie duşi în faţa judecătorului cu propunere de arest preventiv, fiind acuzaţi de viol şi lipsire de libretate, a anunţat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite