O adolescentă de 13 ani a dispărut dintr-o localitate din Olt. Sute de oameni o caută

O adolescentă de 13 ani a dispărut dintr-o localitate din Olt. Sute de oameni o caută

O adolescentă în vârstă de 13 ani, din judeţul Olt, a dispărut de la domiciliu, părinţii anunţând autorităţile. O caută poliţiştii, jandarmii, pompierii, forţele speciale, dar şi localnicii.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE ora 23,50 - Tatăl fetei a anunţat duminică, 5 ianuarie 2019, în jurul prânzului, dispariţia acesteia, iar poliţiştii au găsit-o la bunici, care locuiesc tot în localitatea Voineasa. Duminică seara tatăl a anunţat însă din nou Poliţia că fata a plecat de la domiciliu, astfel că au început noi căutări în zonă, în imediata vecinătate a localităţii fiind păduri.

Ştirea iniţială

Căutările în localitatea Voineasa, dar şi în localităţile limitrofe, au loc în aceste momente pentru găsirea Ionelei Mădălina Vişoreanu, în vârstă de 13 ani. „Poliţişti, jandarmi, pompieri olteni şi echipe ale Serviciului pentru Acţiuni Speciale Olt, cu sprijinul oficialităţilor şi locuitorilor din comuna Voineasa, judeţul Olt, desfăşoară, în aceste momente, activităţi de căutare a unei minore, de 13 ani, din această localitate. Minora este căutată atat pe raza comunei, cât şi în zonele limitrofe.

La data de 5 ianuarie 2020, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat prin SNUAU 112 cu privire la faptul că VIŞOREANU IONELA MĂDĂLINA, de 13 ani, din comuna Voineasa, judeţul Olt, a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit„, a transmis IPJ Olt.

Semnalmentele fetei sunt:  înălţime 150-160 cm, aproximativ 45 kg, constituţie atletică, păr şaten, ochi căprui.

În momentul plecării, minora purta blugi albaştri, geacă din fâş gri şi tenişi negri. Persoanele, care deţin informaţii cu privire la minora căutată, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările