Noul subprefect de Olt, instalat de ministrul Igaş

Noul subprefect de Olt, instalat de ministrul Igaş

Jenel Copilău şi-a început activitatea de subprefect la începutul săptămânii

Jenel Copilău, care îl înlocuieşte pe Virgil Panduru, ocupantul funcţiei din 2006, şi-a depus jurământul pentru noua funcţie publică aseară.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ministrul Administraţiei şi Internelor Traian Igaş l-a instalat oficial aseară în funcţia de subprefect al judeţului Olt pe Jenel Copilău, a cărui decizie de numire a fost publicată vinerea trecută în Monitorul Oficial. La eveniment a participat prefectul Leonid Moisiu, fostul subprefect Virgil Panduru, deputatul Marin Bobeş, primarul Slatinei Darius Vâlcov şi şefi ai deconcentratelor oltene.
„Recomandarea mea este să lucraţi în echipă, pentru ca propunerile noastre să se materializeze cu şanse mai mari. Putem să traversăm cu abilitate şi această perioadă mai grea. Va trebui toţi să vă uniţi eforturile pe plan local pentru binele judeţului Olt”, a vorbit ministrul. La rândul său, prefectul Moisiu a ţinut să-i mulţumească subprefectului schimbat Virgil Panduru pentru activitatea sa, în special „pentru activitatea din perioada 2005-2009 ca prefect al judeţului Olt, pentru că de fapt el a fost prefect, aşa cum reiese din documentele pe care le-am găsit aici”. Jenel Copilău a asigurat că va fi garantul aplicării legilor în teritoriu.
Noul subprefect a fost numit temporar la Prefectura Olt. Acesta a fost preşedinte al Consiliului Judeţean Olt în perioada 2004-2008 şi senator în legislatura 2000-2004.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările