Mesajul SANITAS după decesul asistentei din Olt: „Din nefericire, o nouă colegă răpusă de virusul ucigaş!“

Mesajul SANITAS după decesul asistentei din Olt: „Din nefericire, o nouă colegă răpusă de virusul ucigaş!“

Asistenta a fost tratată la spitalul în care lucra FOTO: Facebook/Luiza Bancu

O asistentă de 65 ani, din Olt, care a decedat în această dimineaţă la spitalul din Slatina, este al treilea cadru medical răpus de COVID-19 în judeţ.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Federaţia Sindicatelor SANITAS a transmis un mesaj de condoleanţe, la scurt timp de la publicarea veştii triste că asistenta Elena Bancu, din cadrul secţiei Chirurgie Generală din Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, diagnosticată cu COVID-19 şi internată în 25 iulie 2020, a fost răpusă de boală. Femeia suferea şi de boli cronice: hipertiroidism, hipertensiune arterială, diabet zaharat tip II. Cel mai probabil s-a infectat în focarul izbucnit în cadrul secţiei în care îşi desfăşura activitatea, în total 12 cadre medicale ale secţiei Chirurgie fiind testate pozitiv, iar activitatea, suspendată.

„Cu imensă tristeţe aducem un ultim omagiu colegei noastre Elena Bancu, soră medicală principală şi membră Sanitas la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina - Olt.
Elena Bancu este, din nefericire, o nouă colegă răpusă de virusul ucigaş!
Condoleanţe familiei îndurerate.
Dumnezeu să o odihnească în pace!“,
este mesajul postat pe contul oficial al federaţiei sindicale SANITAS.
Este al treilea cadru medical din judeţ diagnosticat cu COVID-19 care a  decedat. La mijlocul lunii iunie un medic de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt a murit într-un spital din Bucureşti, peste alte câteva zile venind şi vestea că o infirmieră de la Spitalul Orăşenesc Corabia şi-a pierdut viaţa la spitalul suport-COVID-19 din Caracal.

CITIŢI ŞI:

O asistentă de la Spitalul Slatina, infectată cu SARS-CoV-2, a murit. A luat virusul din focarul de la Chirurgie

Infirmiera de la care a pornit focarul de coronavirus la Spitalul Corabia a decedat

Un medic de la Ambulanţa Olt, infectat cu coronavirus, a murit

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările