Mesaje obscene pe zidul sediului PSD Balş. Preşedintele organizaţiei: „Nu sunt camere în zonă, o să pun eu“

Mesaje obscene pe zidul sediului PSD Balş. Preşedintele organizaţiei: „Nu sunt camere în zonă, o să pun eu“

Este a doua oară când persoane necunoscute lasă „urme“ pe sediul PSD Balş FOTO: Facebook/Cătălin Rotea

Pe clădirea în care funcţionează organizaţia Balş a PSD persoane neidentificate au lăsat, cel mai probabil, în noaptea de luni spre marţi, 20/21 mai 2019, un mesaj indecent, la două săptămâni de la un incident similar.

Ştiri pe aceeaşi temă

Preşedintele PSD Balş, Cătălin Rotea, a postat pe contul personal de Facebook o fotografie cu mesajul indecent şi următorul comentariu: „Într-o zi sfântă, cu mare încărcătură religioasă pentru români, din păcate, pentru unii dintre bălşeni, care încă se află sub presiunea unor oameni mult mai mici decât ei, se pare că nicio zi nu mai are nimic sfânt, când tot ce cauţi este propriul interes...“.

Contactat telefonic, Rotea a precizat că nu a făcut şi nici nu va face plângere la poliţie, dar şi că nu are vreo posibilitate să stabilească cine este vinovat de vandalizarea sediului.

„Să fie sănătoşi! Dacă altceva n-au de făcut, ce să le faci?! Nu sunt camere în zonă, o să montez eu acum sau să fac un contract cu o firmă de pază, măcar pe perioada campaniei, dacă altă ocupaţie n-au“, a declarat Rotea.

În urmă cu aproximativ două săptămâni acelaşi sediu al PSD a fost împroşcat cu vopsea roşie. Nici atunci reprezentanţii organizaţiei politice nu s-au adresat poliţiei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: