Mama Luizei, despre o posibilă dispariţie a probelor din dosar: „Coşoveniul şi DIICOT au ştiut de la început cu cine au de-a face“. Ce ştie martorul audiat de patru ori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Avocatul familiei Luizei Melencu a făcut acuzaţii grave, referindu-se la dispariţia de probe din dosarul Luizei Melencu, fiind vorba inclusiv de dispariţia declaraţiilor unui martor important.

Tonel Pop a declarat de mai multe ori jurnaliştilor, în ultimele două zile, că din dosarul care a ajuns la DIICOt  - structura centrală, ar fi dispărut probe importante legate de Luiza. Avocatul a vorbit chiar de declaraţiile unui martor audiat anterior în dosar de patru ori şi ale cărui declaraţii nu s-ar mai regăsi. Acest martor a stat de curând şi în faţa procurorilor DIICOT – structura centrală, alături de mama Luizei Melencu şi de bunicul fetei, a confirmat Monica Melencu.

Este vorba despre un tânăr din Dioşti, chiar din satul Luizei, care a văzut-o pe fată la ocazie chiar înainte ca el să urce într-o maşină. Tânărul le-a spus, de altfel, şi familiei Luizei, dar şi anchetatorilor, că în maşina în care a urcat erau deja patru persoane şi că nu a mai fost loc şi pentru fată, aşa că Luiza a rămas să aştepte un alt şofer dispus să o ducă la Dioşti.

Ce l-ar nedumeri însă pe tânăr, spune mama Luizei, este cum de anchetatorii nu l-au putut identifica pe cel care a luat-o cu maşina pe Luiza, pentru că în cazul său procurorul DIICOT Craiova, Liviu Vasilescu, ar fi dat foarte multe detalii. 

„Băiatul a spus că domnul Vasilescu i-a menţionat în ce era îmbrăcat, ceea ce pe el l-a revoltat. A spus că atâta timp cât pe el l-a văzut în ce era îmbrăcat, iar în dosar filmul ăsta nu este, că nu l-a văzut nimeni, putea să vadă şi maşina în care a urcat Luiza. Asta este suspiciunea, atâta timp cât l-a văzut pe el în ce era îmbrăcat, atâta timp cât a văzut femeia care a urcat cu el în maşină, vă daţi seama că ar fi putut să vadă şi maşina“, a declarat mama Luizei.

Femeia despre care se face vorbire este o doamnă însoţită de doi copii, care a urcat în aceeaşi maşină cu tânărul martor şi despre care procurorul DIICOT avea ştiinţă, apărând pe camerele de supraveghere. Nu toate imaginile pe care le-ar fi avut anchetatorii ar fi şi fost ataşate la dosar însă, mai spune femeia, care este din ce în ce mai convinsă că s-a încercat, de fapt, acoperirea lui Gheorghe Dincă. 

„S-a ştiut totul de la început, totul s-a ştiut de la început, de la DIICOT de la Craiova s-a ştiut. Coşoveniul (n.r. - Poliţia Coşoveni) şi DIICOT-ul de la Craiova au ştiut de la început cu cine au de-a face. Ăsta-i ultimul cuvânt pe care avem să-l spunem“, a afirmat Monica Melencu.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite