Mădălina Ghenea vrea să ajute cu bani Spitalul Judeţean din Slatina

Mădălina Ghenea vrea să ajute cu bani Spitalul Judeţean din Slatina

Spitalul Judeţean de Urgenţă din Slatina

Nici nu a ajuns bine în ţara natală şi cunoscutul manechin Mădălina Ghenea a declarat că vrea să ajute oficialităţile din oraşul natal Slatina. Mai exact, este vorba despre Spitalul Judeţean de Urgenţă din localitate, unitate medicală pe care frumoasa brunetă de 23 de ani intenţionează să o ajute cu bani.


Nobilul gest a fost deja confirmat de conducerea spitalului slătinean. Managerul Andrei Iordache a declarat că a fost contactat de rude ale manechinului în acest sens, dar că totul s-a limitat, pentru moment, doar la discuţii informale privind procedurile ce trebuie urmate în acest sens. „Este adevărat: fratele domnişoarei Ghenea m-a vizitat, zilele trecute, deoarece aceasta ar dori să sponsorizeze cu o anumită sumă blocul maternal şi secţia Pediatrie a Spitalului Judeţean Slatina. Printre altele, ar vrea să cumpere incubatoare şi paturi pentru bebeluşi. Desigur că m-a bucurat acest lucru, orice sumă este binevenită. Deocamdată pot să vă spun doar că discuţiile sunt la un nivel preliminar - ca să mă exprim astfel, adică fratele domnişoarei a vrut să ştie ce paşi trebuie urmaţi de către persoanele ce vor să ajute cu bani spitalul nostru, iar eu i-am spus. Nu am ajuns la detalii legate de suma ce ar urma să fie donată unităţii noastre, dar, indiferent de nivelul ei, gestul nobil este de apreciat”, a declarat Andrei Iordache.
Se pare că veşti bune în acest sens ar putea urma chiar în cursul săptămânii viitoare deoarece managerul spitalului slătinean va face o vizită în oraşul unde Mădălina Ghenea trăieşte de la vârsta de 14 ani şi jumătate, respectiv Milano. Vizita vine ca urmare a unei colaborări pe care Spitalul Judeţean Slatina o are cu firma Pirelli, al cărui sediul central se află, de asemenea, tot în capitala afacerilor din Italia.
Mădălina Ghenea s-a născut la Slatina pe 8 august 1988 şi a absolvit Colegiul Naţional “Ion Minulescu” din localitate. Timp de şapte ani, ea a luat lecţii de balet şi pian, îmbrăţişând cariera de model la vârsta de 15 ani. A apărut în reclame pentru firme precum Gattinoni sau Perroni, a apărut într-un videoclip al lui Eros Ramazzotti, a făcut furori în varianta italiană a show-ului “Dansez pentru tine”, a fost aleasă imaginea celebrei competiţii auto “Mille Miglia 2011”. Presa naţionlă şi internaţională a scris că frumoasa slătineancă a fost prietena celebrului actor Leonardo DiCaprio.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: