Jandarmii care i-au prins pe cei doi evadaţi din centrul de reeducare din Timiş, cercetaţi disciplinar. Şi-au făcut fotografii cu fugarii

Jandarmii care i-au prins pe cei doi evadaţi din centrul de reeducare din Timiş, cercetaţi disciplinar. Şi-au făcut fotografii cu fugarii

Trei jandarmi care au făcut parte din echipa de căutare a celor doi evadaţi dintr-un centru de reeducare din Timiş sunt cercetaţi disciplinar.

Ştiri pe aceeaşi temă

Jandarmii sunt din Caracal şi au participat, miercuri după-amiază, 28 august 2019, la ampla operaţiune de căutare, după ce doi infractori au evadat dintr-un centru din Timiş. Cei care i-au găsit pe fugari au fost trei jandarmi din Caracal, care după ce i-au imobilizat pe infractori au făcut şi câteva fotografii alături de aceştia. Jandarmii spun că fotografiile erau destinate uzului personal, doar că acestea au apărut în spaţiul public, motiv pentru care militarii sunt nevoiţi să dea scoteală.

„Conducerea unităţii s-a autosesizat cu privire la imaginile apărute în spaţiul public referitoare la cei trei jandarmi, dispunându-se constituirea unei comisii care la ora actuală se află la Caracal pentru a se verifica aceste aspecte. La final vom informa cu privire rezultatele anchetei. Este foarte important că cei doi fugari au fost prinşi de cei trei jandarmi, iar fotografiile care au fost făcute nu erau destinate spaţiului public“, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt, Simona Floricel.


Peste 120 de poliţişti, jandarmi şi voluntari i-au căutat pe fugari, în urmă cu două zile, în sudul judeţului Olt, după ce, pe raza localităţii Gârcov, a fost semnalată prezenţa unui autrturism suspect şi a doi tineri având semnalmentele celor doi fugari daţi în urmărire. S-a apelat inclusiv la un elicopter şi câini de urmă, în câteva ore fugarii fiind prinşi într-o zonă cu stufăriş, după ce urmăritorii au format un cordon şi au „periat“ zona. Cei doi bărbaţi au fost prinşi la aproximativ 10 kilometri distanţă de zona în care le-a fost sesizată iniţial prezenţa. Aceştia nu au opus rezistenţă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: