Izaura, fiica lui Bercea Mondial, internată de urgenţă la Spitalul Judeţean Slatina

Izaura, fiica lui Bercea Mondial, internată de urgenţă la Spitalul Judeţean Slatina

Izaura Anghel (foto medalion) a fost adusă la Spitalul Judeţean Slatina vineri seara (FOTO: Mugurel Manea)

Izaura, fiica lui Sandu Anghel, alias Bercea Mondial din Drăgăneşti-Olt, a fost internată de urgenţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă vineri seară. Însărcinată în şapte luni, ea a fost adusă la Slatina cu o ambulanţă din localitatea natală Drăgăneşti-Olt, fiica interlopului acuzând dureri acute.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fiica interlopului a ajuns la Spitalul Judeţean din Slatina la orele serii ale zilei de vineri – 27 iunie, acuzând dureri de burtă. Ea a fost imediat internată în blocul materno-infantil al unităţii sanitare menţionate. Medicii au stabilizat-o, dar o vor ţine sub observaţie. Explicaţia pentru starea ei actuală de sănătate este pusă de medicii slătineni pe seama întâmplărilor din ultimele zile prin care pacienta a trecut, aceasta apărând, cu o zi înainte, în faţa anchetatorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie Bucureşti.

Managerul Spitalului Judeţean Slatina, dr. Andrei Iordache, a declarat că pacienta a fost internată cu diagnosticul de ameninţare de sarcină prematură.

“Pacienta este acum în stare stabilă, fătul este viabil şi fără probleme. Nu se poate vorbi la acest moment despre o naştere prematură. Medicul curant este cel care va decide cât va mai rămâne internată în spital pacienta”, a precizat Iordache.

În acest moment, Izaura Bercea este în stare stabilă la spitalul din Slatina, dar va mai rămâne internată câteva zile pentru a fi monitorizată. Fiica interlopului este însărcinată în şapte luni, fiind concubina lui Marius Constantin, cel aflat după gratii de o lună în urma unui flagrant al DNA Constanţa pe când ar fi luat o sumă de bani de la Mircea Băsescu, fratele şefului statului.

Reamintim că fiica interopului este acuzată alături de concubinul ei, Marius Constantin, în dosarul menţionat mai sus în legătură cu Mircea Băsescu, pentru săvârşirea infracţiunii de şantaj cu circumstanţe agravante, şi se află sub control judiciar, având interdicţie de a părăsi ţara. Alături de cea, Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Constanţa a mai trimis în judecată, pe data de 23 iunie a.c., mai figurează alţi patru membri ai familiei Bercea Mondialu’, respectiv: Marius Constantin – aflat deja în stare de arest preventiv, este acuzat de săvârşirea infracţiunii de şantaj cu circumstanţe agravante în stare de recidivă; Grinică Ion Anghel – minor, 17 ani, frate cu Izaura Anghel, aflat sub control judiciar, este acuzat de săvârşirea infracţiunii de şantaj cu circumstanţe agravante; Florin Anghel (poreclă: Ambasador) – se află deja încarcerat pentru executarea unei pedepse dispusă în aceeaşi cauză alături de tatăl său, Bercea Mondial), este frate cu Izaura şi Grinică-Ion Anghel, este acuzat de săvârşirea a trei infracţiuni concurente de şantaj, dintre care una în stare de recidivă; Fănica Anghel (alias Stela) – este soţia lui Bercea Mondial, deja încarcerată în acelaşi dosar cu soţul ei şi condamnată la un an închisoare cu executare pentru instigare la mărturie mincinoasă şi mărturie mincinoasă, este acum acuzată de săvârşirea infracţiunii de şantaj.

 

Vă mai recomandăm:

VIDEO  Izaura Bercea, după arestarea lui Mircea Băsescu: “Nu se ajungea aicea dacă nu ne făcea flagrantu’!”

VIDEO Ginerele lui Bercea Mondial, săltat de DNA pentru şantaj. Soţia lui, fiica lui Bercea, avertizează pe Traian Băsescu: “Să-i spună lu’ frate-su ca să nu-mi aresteze bărbatul, atât spun!”

Familia lui Bercea Mondial, decimată de DNA: cinci membri ai clanului, trimişi în judecată pentru şantaj

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: