Intrare gratuită la Plaja Olt din Slatina pentru cei care-şi sărbătoresc numele de Sf. Maria

Intrare
gratuită la Plaja Olt din Slatina pentru cei care-şi sărbătoresc numele de Sf.
Maria

Distracţie maximă la Plaja Olt din Slatina în acest week-end  (FOTO: Mugurel Manea)

Autorităţile locale din municipiul Slatina au pregătit o surpriză pentru persoanele ce-şi vor sărbători numele de Sf. Maria. Astfel, în acest week-end, persoanele anterior menţionate vor beneficia de intrare gratuită în incinta Plajei Olt de la marginea oraşului, pe baza buletinului de identitate. A fost pregătit, de asemenea, un program plin de concursuri cu premii pentru toţi cei care vor veni să se distreze la piscine menţionată în week-end.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru că acum deţin un obiectiv propriu de petrecere a timpului liber, autorităţile locale au pregătit un week-end special, beneficiari favorizaţi urmând să fie persoanele care urmează să-şi sărbătorească numele de Sf. Maria. Conform indicaţiilor date de reprezentanţii municipalităţii, cei care administrează piscina de la Plaja Olt va trebui să asigure intrarea gratuită pentru persoanele anterior menţionate ce poartă numele Sfintei Maria sau orice derivate ale acestuia, accesul liber urmând să fie verificat prin intermediul buletinului de identitate.

În plus, vor fi organizate o serie de concursuri dotate cu premii atractive, programul fiind completat cu un program special de muzică ce va fi prezentat de mai mulţi DJ din oraş.

“Vor fi trei zile de distracţie maximă la Plaja Olt, unde persoanele care poartă numele Sfintei Maria vor avea acces liber garantat, în baza actului de identitate. Am pregătit un program special pentru acest week-end, unde cei care vor să se distreze vor găsi aici locul propice de relaxare”, a declarat edilul Minel Prina.

O altă veste bună este că numărul de şezlonguri din incinta Plajei Olt a fost dublat, acum fiind 200 de asemenea obiecte.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: