Infirmierii admişi la proba scrisă, la Spitalul Judeţean Slatina, au trecut şi de interviu. Urmează brancardierii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina a scos la concurs 50 de posturi FOTO Alina Mitran
Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina a scos la concurs 50 de posturi FOTO Alina Mitran

Cei patru candidaţi declaraţi admişi la proba scrisă pentru posturile de infirmier debutant de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina au trecut, miercuri, şi de interviu. Joi susţin proba scrisă cei înscrişi pentru posturile de brancardier.

Patru sunt candidaţii care în urma celor două probe de concurs (proba scrisă şi interviul) vor fi încadraţi pe posturile vacante de infirmier debutant pentru care au concurat (posturi din cadrul secţiilor Neurologie, Chirurgie generală, Chirurgie şi ortopedie infantilă şi Chirugie toracică). Miercuri aceştia au susţinut interviul, fiind singurii, dintre cei 43 de candidaţi înscrişi în concurs, care au obţinut peste 50 de puncte la proba scrisă. De altfel, niciunul dintre candidaţii respinşi la prima probă, care au depus contestaţii, lucrările acestora fiind reevaluate, n-a primit răspuns favorabil.

A doua serie de competitori intră joi, 31 martie, în „focurile“ primei probe de concurs. Este vorba de 25 de candidaţi, care se luptă pentru cinci posturi de brancardier (trei la Unitatea de Primiri Urgenţe, două la Blocul operator central). Cei care reuşesc să obţină cel puţin 50 de puncte la proba de mâine vor susţine în 6 aprilie interviul.

Se apropie şi concursul pentru posturile de asistent medical ,concurs care se va susţine la Colegiul Tehnic Metalurgic, tot în condiţii de supraveghere video şi audio.

CITIŢI ŞI: Dezastru la concursul pentru posturile de infirmier de la Spitalul Judeţean Slatina. Patru promovaţi la proba scrisă, din 45 de candidaţi
 

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite