Incendiu violent într-o gospodărie din Olt. Primar: „E o situaţie dramatică acolo, n-am văzut aşa ceva,  le-a ars tot, le-a murit şi vaca“

Incendiu violent într-o gospodărie din Olt. Primar: „E o situaţie dramatică acolo, n-am văzut aşa ceva,  le-a ars tot, le-a murit şi vaca“

15 pompieri au intervenit timp de trei ore pentru lichidarea incendiului

Un incendiu puternic a mistuit o gospodărie întreagă dintr-o localitate olteană, o familie cu doi copii rămânând fără tot ce a reuşit să agonisească.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incendiul a pornit marţi-dimineaţă, 13 februarie 2018, în jurul orei 4,30, cel mai probabil în urma unui scurtcircuit electric. Din fericire familia s-a salvat, însă agoniseala de până acum s-a făcut scrum.

„La locul indicat s-au deplasat forţe şi mijloace din cadrul gărzilor de intervenţie Stoeneşti şi Vişina, în total peste 15 pompieri, cu trei autospeciale de stingere şi un echipaj SMURD. La sosirea primelor echipaje incendiul se manifesta violent, cu flacără şi degajări mari de fum, la o locuinţă, la anexele aflate în apropiere, dar şi la furaje şi material lemnos. Intervenţia pompierilor a durat mai bine de trei ore, iar în urma incendiului nu s-au înregistrat victime. Au ars locuinţa şi bunurile din interior, trei anexe gosodăreşti, circa şapte tone de furaje şi opt tone de lemne de foc“, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, sublocotenent Alin Băsăşteanu.
Primarul localităţii Cilieni, Ionel Marancea, a declarat că situaţia în care se află acum familia este dramatică.

„Ce să vă spun, e dezastru acolo, e o situaţie dramatică, n-am văzut aşa ceva până acum, le-a ars tot, le-a murit şi vaca, nici haine pentru copii nu mai au. O familie care a muncit şi şi-a aranjat frumos gospodăria, soţia a lucrat şi prin străinătate, îşi schimbaseră tocăria, pun şi grădină, oameni gospodari. Au doi copii. Le vom da un ajutor de urgenţă, asta cu siguranţă, şi să vedem ce mai putem face pentru ei. Mai au în localitate un frate, cred că vor sta acolo“, a declarat primarul Ionel Marancea.

citeste totul despre: