VIDEO Incendiu devastator în Piatra-Olt, la un depozit de materiale de construcţii. Pagube importante şi bunuri de peste 500.000 lei salvate

VIDEO Incendiu devastator în Piatra-Olt, la un depozit de materiale de construcţii. Pagube importante şi bunuri de peste 500.000 lei salvate

Incendiul a cuprins mansarda clădirii, mistuind mai multe bunuri depozitate acolo

Acoperişul unui imobil din oraşul Piatra-Olt a ars în seara zilei de marţi, 9 octombrie 2019, flăcările mistuind şi mai multe bunuri depozitate la mansardă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pompierii Detaşamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD, au acţionat mai mult de două ore pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă, marţi-seara, 8 octombrie 2019, în oraşul Piatra-Olt.

La sosirea militarilor casa era deja cuprinsă de flăcări mari, incendiul fiind sesizat târziu, imobilul fiind folosit în fapt ca sediu al unei firme specializate în comercilizarea de materiale de construcţii.  Pompierii au stabilit drept cauză probabilă a producerii incendiului un scurtcircuit electric din cauza unui cablu defect. Au ars acoperişul clădirii, pe 80 m.p., dar şi mai multe bunuri, materiale de construcţii inflamabile, proprietarul estimând pagubele la peste 150.000 lei.

S-au salvat, în schimb, bunuri de aproximativ 500.000 lei, pompierii reuşind să împiedice propagarea flăcărilor la depozitul situat în imediata apropiere a imobilului cuprins de incendiu.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: