UPDATE Incendiu de amploare în Slatina, vin în continuare întăriri. Arde o vilă şi flăcările au ajuns şi la casa vecină

UPDATE Incendiu de amploare în Slatina, vin în continuare întăriri. Arde o vilă şi flăcările au ajuns şi la casa vecină

Un puternic incendiu a izbucnit, luni, 26 august 2019, în Slatina, mai mult de 30 de pompieri militari şi civili acţionând pentru lichidarea acestuia.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE: În sprijinul pompierilor militari din cadrul ISU Olt şi cei ai Serviciului Privat Rivergate au venit şi pompieri cu o autospecială de stingere de la Serviciul Privat pentru Situaţii de Urgenţă TMK Artrom.

Ştirea iniţială

Incendiul a izbucnit la un imobil P+E din Slatina, strada Silozului, deocamdată nefiind clar de la ce a pornit totul .

La faţa locului acţionează peste 20 de pompieri din cadrul ISU Olt, cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autoplatformă pentru intervenţie şi salvare de la înălţime un echipaj SMURD şi o autospecială de stingere de la Serviciul Privat pentru Situaţii de Urgenţă Rivergate, iar în ajutorul acestora a sosit şi un echipaj de la serviciul privat Rivergate cu o au autoscară.

Între timp flăcările s-au extins şi la o casă vecină, aflată la mică distanţă, arzând acoperişul aecsteia, pe aproximativ 30 m.p..  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: