Incendii violente în două locuinţe. Un bărbat a murit carbonizat. Ce au descoperit pompierii

Incendii violente în două locuinţe. Un bărbat a murit carbonizat. Ce au descoperit pompierii

Un bărbat din Slatina şi-a incendiat apartamentul, vecinii fiind nevoiţi să părăsească locuinţele din cauza fumului

Două incendii cu urmări grave au avut loc sâmbătă, 22 aprilie 2017, în judeţul Olt, un bărbat sfârşind mistuit de flăcări.

Ştiri pe aceeaşi temă

Casa cu trei camere a unui bărbat de 59 ani, din Stoicăneşti,  a fost cuprinsă sâmbătă-seara, aproape de miezul nopţii,  de flăcări, cel mai probabil de la o ţigară uitată aprinsă, au stabilit pompierii care au efectuat cercetări la faţa locului.

Pompierii au reuşit să localizeze şi să lichideze focul după o intervenţie de mai bine de o oră, însă nu au mai putut face nimic pentru proprietar. La faţa locului au intervenit echipaje ale Gărzii Stoeneşti cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, un echipaj SMURD, precum şi voluntar ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă  din localitate, de asemenea cu o autospecială de stingere. Proprietarul, un bărbat în vârstă de 59 ani, a fost găsit decedat în camera în care locuia, cu arsuri pe întreaga suprafaţă a corpului. A ars camera de locuit, în suprafaţă de aproximativ 18 m.p., focul propagându-se şi la acoperiş.Pentru bărbatul din Stoicăneşti pompierii nu au mai putut face nimic, totul s-a făcut scrum în camera în care locuia

Un alt incendiu s-a produs în Slatina, tot sâmbătă, puţin după orele prânzului, într-un bloc situat în vecinătatea sediului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt. Un apartament cu 4 camere a fost cuprins de flăcări, proprietarul fiind cel care a aprins, intenţionat, bunurile din apartament. 30 de locatari de pe scara blocului au fost evacuaţi sau au părăsit locuinţele, simţind miros de fum.


Incendiul din Slatina a fost provocat chiar de locatarul apartamentului situat la etajul IV

Pompierii au intervenit timp de aproape o oră pentru stingerea incendiului, folosind o autospecială de stingere cu apă şi spumă, dar şi o autoscară pentru salvare de la înălţume, apartamentul fiind situat la etajul IV al unui bloc de pe strada Tipografului. Au ars mobilierul, hainele, aparatura electronică şi electrocasnică.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările