Imagini inedite la Caracal. Vaccinatorii pe scenă, coadă în faţa Teatrului Naţional

Imagini inedite la Caracal. Vaccinatorii pe scenă, coadă în faţa Teatrului Naţional

Trei fluxuri de vaccinare sunt organizate pe scena Teatrului Naţional din Caracal

Persoanele interesate să se imunizeze au făcut coadă în faţa Teatrului Naţional din Caracal, unde vineri, 21 mai 2021, s-a pornit maratonul de vaccinare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vor fi trei zile de vaccinare la Caracal, unde la deschidere oamenii au stat la rând să fie imunizaţi, deşi în municipiul Caracal funcţionează încă de la debutul campaniei de vaccinare şi centre fixe.

Pe scena impunătorului Teatru Naţional din localitate sunt organizate trei fluxuri de vaccinare, punctele post-vaccinare, în care persoanele imunizate sunt ţinute sub observaţie pentru 15 minute, sunt organizate în culise, în timp ce persoanele în aşteptare sunt direcţionate, o parte, în sală.

Maratonul vaccinării se va încheia luni-dimineaţă. Produsele puse la dispoziţia persoanelor interesate sunt cele de la Pfizer şi Johnson&Johnson. Cei vaccinaţi vor participa şi la o tombolă, premiile fiind 100 bilete la teatru, prima piesă care se joacă pe scena teatrului transformat în această perioadă în centru de vaccinare de la ridicarea restricţiilor.

Un maraton similar va fi organizat, spun autorităţile judeţene, weekend-ul viitor şi la Slatina, la centrul drive-through de la Parcul Tineretului.

Vă recomandăm şi: 

Listă de aşteptare la medicii de familie pentru vaccinul Johnson & Johnson. Ce spun pacienţii despre reacţiile adverse

Spitalul Slatina începe vaccinarea pacienţilor internaţi. Trei zile fără cazuri noi de COVID. „Nu ne îmbătăm cu apă rece“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările