UPDATE Gheorghe Dincă va sta în arest cel puţin până în 24 septembrie. În faţa judecătorului l-a reprezentat al cincilea avocat din oficiu

UPDATE Gheorghe Dincă va sta în arest cel puţin până în 24 septembrie. În faţa judecătorului l-a reprezentat al cincilea avocat din oficiu

Gheorghe Dincă rămâne în arest FOTO: Mediafax

Tribunalul Olt a dispus, miecuri, 14 august 2019, prelngirea mandatului de arestare pentru Gheorghe Dincă. Inculpatul nu a contestat măsura.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE:  Conform ultimelor informaţii, Gheorghe Dincă a fost reprezentat astăzi, 14 august 2019, la Tribunalul Olt, de un al şaselea avocat, Gabriel Neagu, desemnat de Baroul Olt exclusiv pentru solicitarea anchetatorilor de prelungire a mandatului de arest preventiv.. Cristina Firică a continuat să-l reprezinte pe inculpat la casa din Caracal, unde s-a desfăşurat o nouă zi de cercetări la faţa locului.

Ştirea iniţială

Gheorghe Dincă a ajuns, miercuri-dimineaţă, în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Olt, anchetatorii solicitând prelungirea mandatului de arestare în cazul său. S-a dispus prelungirea mandatului cu alte 30 de zile, pentru perioada 26 august - 24 septembrie 2019. În faţa judecătorului inculpatul a fost reprezentat de un nou avocat din oficiu, al cincilea, desemnat de Baroul Olt. Este vorba de Cristina Firică, avocat din Caracal.

Între timp pe numele lui Gheorghe Dincă au apărut şi alte acuzaţii de viol, o femeie în vârstă de 49 ani, din localitatea olteană Brâncvoeni, depunând, marţi, 13 august 2019, o plângere în acest sens. Femeia a declarat că a fost bătută şi violată de bărbat, faptele petrecându-se undeva în decursul lunilor aprilie-mai, neputând preciza clar ziua.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: