Dincă şi complicele Risipiţeanu, în faţa judecătorului Tribunalului Olt. Oamenii, revoltaţi: „Du-te şi spânzură-te!“

Dincă şi complicele Risipiţeanu, în faţa judecătorului Tribunalului Olt. Oamenii, revoltaţi: „Du-te şi spânzură-te!“

Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiţeanu vor fi aduşi al Tribunalul Olt FOTO: Ana Popescu

Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal trimis în judecată pentru două crime, violuri, trafic de persoane şi trafic de minori şi profanare de cadavre este dus astăzi în faţa judecătorului Tribunalului Olt, pentru a se prelungi măsura arestului preventiv.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE: Duba cu inculpaţii a ajuns la Tribunalul Olt, iar câţiva cetăţeni revoltaţi de faptele comise de Gheorghe Dincă i-au strigat acestuia, de după gardul curţii Tribunalului Olt: „Criminalule! Du-te şi spânzură-te!“. 

Ştirea iniţială

În şedinţa programată la ora 10,00, în faţa judecătorului va fi adus şi complicele lui Gheorghe Dincă, Ştefan Risipiţeanu, despre care Gheorghe Dincă le-a spus anchetatorilor că ar fi violat-o, la rândul său, pe Luiza Melencu. Cei doi se află în prezent în arestul IPJ Olt.

Dosarul crimelor de la Caracal a fost trimis Tribunalului Olt, tribunalul înaintând către Baroul Olt o cerere privind desemnarea a doi avocaţi din oficiu pentru a-i reprezenta pe cei doi, procedura presupunând reprezentarea inculpaţilor de către avocaţi desemnaţi pe principiul teritorialităţii. Un alt avocat  din Slatina va fi desemnat ulterior să-l reprezinte pe Dincă pentru procedurile din camera preliminară, în faza de judecată a dosarului crimelor de la Caracal trimis de procurorii DIICOT către instanţă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările