FOTOGALERIE Atenţie, şoferi: de luni se închide complet şoseaua de centură Oituz din Slatina! VEZI AICI variantele de ocolire!

FOTOGALERIE Atenţie, şoferi: de luni se închide complet şoseaua de centură Oituz din Slatina! VEZI AICI variantele de ocolire!

Ştefan Văduva, reprezentantul firmei ce execută lucrările pe strada Oituz, arătând spre indicatoarele rutiere acoperite care, de luni dimineaţă, vor deveni literă de lege

După ce, la începutul lunii septembrie, principala arteră din municipiul Slatina care prelua traficul greu, respectiv strada Oituz, era închisă, din cauza unor lucrări de extindere a reţelei de canalizare, pe un sens – cel dinspre Craiova spre Piteşti, iată că, acum, a venit rândul ca şi cel de-al doilea sens al acestei străzi să fie închis traficului rutier. Astfel, de luni – 22 octombrie, strada menţionată va fi complet blo

Ştiri pe aceeaşi temă

Reprezentanţii firmei SC Tehnologica Radion SRL Bucureşti, ce execută lucrările de extindere a sistemului de canalizare pe strada Oituz, au anunţat, joi – 18 octombrie, că artera în cauză va fi complet închisă circulaţiei rutiere de luni – 22 octombrie. În prezent, traficul este blocat de la începutul lunii septembrie pe un sens de mers, respectiv cel dinspre Craiova spre Piteşti. Din acest motiv, reprezentanţii firmei amintite, împreună cu Primăria Slatina, au luat o serie de măsuri pentru a devia traficul rutier care, înainte, se efectua pe şoseaua de centură Oituz.

“Începând de luni – 22 octombrie, traficul rutier pe ruta Piteşti-Craiova nu se va mai face deloc pe strada Oituz, urmând să se blocheze şi pe sensul de coborâre lăsat deschis până acum. Traficul rutier va fi deviat de la începutul săptămânii viitoare pe străzile Carol I (lângă Liceul Agricol “Carol I”, Strehareţi, n.a.), Drumul lui Stroe, Cimitirului, Tudor Vladimirescu, Ionaşcu. S-au montat deja mai multe indicatoare rutiere în acest sens, care, până luni, vor sta acoperite cu folie pentru a nu deranja conducătorii auto mai devreme decât este necesar. Este vorba despre un segment de drum foarte important, parte a Coridorului European, iar participanţii la trafic trebuie să fie extrem de atenţi”, a declarat Ştefan Văduva, şef Management Trafic Rutier şi Siguranţa Circulaţiei în cadrul SC Tehnologica Radion.

Poliţişti locali în intersecţii, preventiv

Viceprimarul Slatinei, Minel Prina, a precizat că, în prima săptămână de la închiderea completă a străzii Oituz, angajaţi de la Poliţia Locală  vor fi în intersecţiile aflate pe noul traseu rutier ce va intra în vigoare de luni – 22 octombrie.

“Vom ţine oameni de la Poliţia Locală în aceste intersecţii nu doar pentru a preveni producerea de accidente rutiere, dar şi pentru a îndruma şi explica participanţilor la traficul auto noutăţile apărute”, a afirmat Prina.


CLICK pe poze pentru FOTOGALERIE !!!

Conducătorii auto care vin dinspre Craiova vor avea acelaşi traseu prin municipiul Slatina ca şi până acum, adică vor urca pe bulevardul Nicolae Titulescu, strada Crişan, apoi vor face stânga pe strada Primăverii şi, ulterior, strada Cornişei, urmată de strada Piteşti.
 
Firma care execută lucrările de extindere a reţelei de canalizare pe strada Oituz are la dispoziţie patru luni. Reprezentanţii firmei au declarat că sunt în grafic cu lucrările şi că speră să termine proiectul înainte de expirarea termenului prevăzut în autorizaţia primită de la Primăria Slatina şi Prefectura Olt.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările