FOTO Cine este băiatul care şi-a pierdut viaţa în accidentul din Olt cu cinci tineri implicaţi

FOTO Cine este băiatul care şi-a pierdut viaţa în accidentul din Olt cu cinci tineri implicaţi

Alexandru Buzatu a fost găsit în stop cardio-respirator FOTO: Facebook/ Buzatu Alexandru

Un tânăr în vârstă de 18 ani şi-a pierdut viaţa în noaptea de sâmbătă spre duminică, în urma unui grav accident rutier. În maşina condusă de un amic teribilist erau în total cinci tineri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tânărul pe care echipajele de prim-ajutor l-au găsit în stop cardio-respirator, în urma accidentului care s-a petrecut în judeţul Olt, în afara localităţii Drăghiceni,  şi nu l-au mai putut salva, avea 18 ani şi învăţa la Liceul Tehnologic „Matei Basarab“ din Caracal. Toţi cei cinci ocupanţi ai autoturismului au fost, de altfel, găsiţi în afara maşinii de către echipajele sosite în ajutor, unul în stare critică (tânărul carea  şi decedat), iar trei cu răni care au determinat transportul la Spitalul Municipal Caracal. Singurul care a scăpat teafăr a fost şoferul în vârstă de 20 ani.

Alexandru Buzatu se afla în maşină cu un alt coleg de liceu, în vârstă tot de 18 ani, cu două fete, de 15, respectiv 16 ani, şi cu şoferul în vârstă de 20 ani. Poliţiştii urmează să stabilească ce anume s-a petrecut în afara localităţii Drăghiceni, unde a avut loc accidentul, cert fiind faptul că şoferul, băiatul de 20 ani, nu avea permis de conducere şi se afla sub influenţa alcoolului.

 

„Drum lin către îngeri prieten drag, mi ai fost ca un frate😞
Nu te voi uita niciodată❤️“, a scris unul dintre prietenii tânărului decedat, pe contul acestuia de Facebook, în timp ce alţi prieteni de pe reţeaua de socializare au aflat în urma comentariilor ce s-a petrecut cu Alexandru.

Cei cinci tineri locuiau toţi în Caracal, în cartierul Bold, una dintre postări făcând referire tocmai la acest aspect.
„"Pentru prietenie, frăţie, suntem fraţi pe vecie."
#BOLD
Te iubim,Alex!❤“, au scris prietenii băiatului, postând un videoclip cu un mesaj grăitor: „Prieten adevărat“.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: