FOTO Alegeri cu final previzibil pentru şefia PSD Olt: Paul Stănescu rămâne “El Lider Maximo”

FOTO Alegeri
cu final previzibil pentru şefia PSD Olt: Paul Stănescu rămâne “El Lider Maximo”

Paul Stănescu, între vicepremierul Liviu Dragnea şi fostul său inamic politic, senatorul Darius Vâlcov (Foto: Mugurel Manea)

Membrii organizaţiei judeţene a PSD Olt şi-au ales, sâmbătă după-amiază, la Slatina, noua conducere în frunte cu Paul Stănescu, reales în unanimitate şi cu vot deschis ca pe vremuri. Conferinţa Judeţeană a social-democraţilor a avut invitaţi de seamă de la centru şi a umplut sala de spectacole de la Casa de Cultură a Tineretului din municipiu.

Conferinţa Judeţeană a PSD Olt a adunat peste 400 de delegaţi ai organizaţiilor partidului din tot judeţul. Nu au lipsit musafirii de onoare, începând cu secretarul general al PSD, Liviu Dragnea – şi vicepremier totodată, Ecaterina Andronescu - fost ministru al Educaţiei, Mihnea Costoiu - ministru delegat pentru Cercetare, Marian Neacşu - liderul grupului parlamentar PSD din Camera Deputaţilor, sau Ion Prioteasa, preşedintele PSD Dolj şi al Consiliului Judeţean Dolj. Cu toţii au lăudat rezultatele filialei de la Olt a partidului obţinute în urma celor două runde de alegeri de anul trecut (opt parlamentari, primul loc pe ţară la referendumul pentru demiterea preşedintelui Băsescu cu prezenţă 73,89%, un număr de 73 de primării adjudecate din 112 la alegerile locale - inclusiv municipiile Slatina şi Caracal), dar şi cele din martie a.c. pentru Primăria Slatina. De asemenea, invitaţii au susţinut discursuri de susţinere a conducătorului organizaţiei judeţene a PSD, Paul Stănescu.

Foto

Aşa cum era de aşteptat, actualul lider al filialei judeţene a PSD, Paul Stănescu (55 ani), care deţine şi preşedinţia Consiliului Judeţean, a fost singurul candidat pentru şefia partidului. El a obţinut un nou mandat în fruntea partidului fiind reales după “vechea” metodă: prin vot deschis şi cu unanimitate de voturi. Cabinele de vot aduse special pentru alegeri s-au dovedit, astfel, inutile şi bune doar pentru decor.

“Ne aşteaptă doi ani grei, cu alegeri europarlamentare şi nu numai, dar sunt convins că vom trece cu bine pentru că am dovedit tuturor că Oltul ştie să stea unit atunci când are o echipă de conducere care ştie ce vrea. Trebuie doar să le explicăm oamenilor cât de importanţi sunt pentru că, fără ei, noi singuri nu putem face nimic. Avem nevoie de foarte multe lucruri: infrastructură, locuri de muncă, investiţii, iar eu şi echipa mea, dar şi oamenii noştri din Parlament, vom căuta să facem ce ne stă în putinţă pentru a-i ajuta pe locuitorii judeţului în acest sens”, a spus Paul Stănescu, imediat după reînvestire.

Lucrările Conferinţei au adus cu sine şi o nouă componenţă a Consiliului partidului, precum şi pentru Comisia de Arbitraj şi Integritate Morală sau Comisia de Control Financiar. Nu în ultimul rând, delegaţii prezenţi la Conferinţă şi-au desemnat totodată şi reprezentanţii la Congresul Naţional al PSD programat pentru 22 aprilie, ce va alea loc la Bucureşti.
 

Vicepremierul Liviu Dragnea a venit de la Bucureşti pentru a-l susţine deschis pe prietenul său, Paul Stănescu - în dreapta... (Foto: Mugurel Manea)

Imagini din aceeasi galerie
 • Vicepremierul Liviu Dragnea a venit de la Bucureşti pentru a-l susţine deschis pe prietenul său, Paul Stănescu - în dreapta... (Foto: Mugurel Manea)
 • Pesediştii au umplut sala de spectacole de la Casa Tineretului din Slatina... (Foto: Mugurel Manea)
 • Delegaţii PSD din judeţ, ochi şi urechi la declaraţiilor liderului Paul Stănescu... (Foto: Mugurel Manea)
 • Paul Stănescu îşi păstrează poziţia intangibilă în fruntea PSD Olt... (Foto: Mugurel Manea)
 • Deşi aflat în prezidiu, deputatul ''roş-portocaliu'' Daniel Bărbulescu (dr.) nu a ezitat să îşi folosească intens şi fără jenă smartfonu' din dotare... (Foto: Mugurel Manea)
 • Paul Stănescu - ''Acum să vă văd: cine este PENTRU mine ?''... (Foto: Mugurel Manea)
 • La propunerea lui Liviu Dragnea, Paul Stănescu a fost (re-)ales şef al PSD Olt prin vot deschis şi cu unanimitate de voturi... (Foto: Mugurel Manea)
 • Paul Stănescu, între vicepremierul Liviu Dragnea şi senatorul Darius Vâlcov, fostul său duşman politic nr. 1 până la intrarea în PSD, în aprilie 2012... (Foto: Mugurel Manea)
 • Mulţi dintre participanţii la alegeri au observat secţiile de vot doar la terminarea Conferinţei spre ieşire, acestea devenind inutile după alegerea prin vot deschis... (Foto: Mugurel Manea)
 • Conferinţa Judeţeană a PSD Olt a avut loc la Casa Tineretului din Slatina... (Foto: Mugurel Manea)
 • Pesediştii olteni au răsuflat uşuraţi de faptul că alegerile au durat doar trei ore... (Foto: Mugurel Manea)
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările