VIDEO  Darius Vâlcov s-a întors la mama acasă, de data aceasta în arest la domiciliu. Ultimele declaraţii ale fostului ministru al Finanţelor

VIDEO  Darius Vâlcov s-a întors la mama acasă, de data aceasta în arest la domiciliu. Ultimele declaraţii ale fostului ministru al Finanţelor

Darius Vâlcov

Darius Vâlcov a revenit în oraşul natal Slatina joi seară, după ce tocmai aflase de la magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie că a fost plasat în arest la domiciliu. În actele oficiale, Vâlcov a avut mereu ca domiciliu menţionat apartamentul părinţilor din Slatina. Fostul ministru al Finanţelor a ajuns târziu acasă, fiind aşteptat de ziarişti.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fostul primar al Slatinei între 2004-2012 a ajuns noaptea târziu la Slatina, conducându-şi singur maşina marca Skoda Superb închiriată de la o firmă din municipiu de ani buni, el neavând pe numele său niciun autoturism. 

Deşi vizibil obosit, Vâlcov a fost totuşi amabil cu ziariştii şi le-a răspuns la cele câte întrebări „de curtoazie” puse de către aceştia. Nu a dorit să rămână pentru un „interviu” şi a urcat apoi la etajul 4 al unui bloc din muncipiu amplasat în partea istorică a urbei, pe strada Vederii.

VIDEO

Reamintim că Darius Vâlcov este acuzat de Direcţia Naţională Anticorupţie de o serie de fapte de corupţie, printre care trafic de influenţă şi luare de mită. El a fost reţinut preventiv pentru 24 de ore în cursul după-amiezii de miercuri - 25 martie, la doar câteva ore după ce colegii din Senat ai fostului ministru de Finanţe l-au lăsat pe acesta fără imunitate parlamentară chiar de ziua sa de naştere în care împlinise 38 de ani.

Ieri, Vâlcov a fost prezentat judecătorilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la expirarea celor 24 de ore cât s-a aflat în arestul Poliţiei Capitalei. Magistraţii nu au fost convinşi de probele şi motivele aduse de reprezentanţii DNA în sprijinul solicitării acestora de arestare preventivă a senatorului de Olt pentru 0 de zile şi l-au plasat în arest la domiciliu. De-acum, Vâlcov nu va mai avea voie să părăsească domiciliul părinţilor din Slatina, menţionat ca domiciliu pentru Vâlcov, fără acceptul organelor judiciare.

Mai puteţi citi:

Darius Vâlcov, plasat în arest la domiciliu

Darius Vâlcov, scos în cătuşe de la DNA

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările