Fostul viceprimar liberal din Corabia, mazilit

Fostul viceprimar liberal din Corabia, mazilit

Liberalul Elvis Marancea (dr.) nu mai este viceprimar...

Oraşul Corabia din judeţul Olt are, de la finele săptămânii trecute, un nou viceprimar. Fostul ocupant al acestui post a fost un liberal, Elvis Marancea, pentru ca, acum, în locul său să fie ales un membru al PSD în persoana lui Vlad Sorin Gigi. Schimbarea din funcţie a survenit pe fondul unui diferend politic între cele două mari partide, PSD şi PNL.

Ştiri pe aceeaşi temă

Noua situaţie din cadrul Consiliului Local al oraşului Corabia a fost legiferată vineri – 28 iunie. Proiectul de hotărâre privind schimbarea din funcţie a viceprimarului liberal Elvis Marancea a fost singurul de pe ordinea de zi, iniţiativa fiind demarată de grupul PSD. La şedinţă au fost prezenţi toţi consilierii locali în număr de 17. Votul a fost secret, iar pentru schimbarea viceprimarului au votat 15 consilieri, pentru ca “împotrivă” să fie doi consilieri.

Pentru cei care nu cunosc configuraţia Consiliului Local Corabia, reamintim că aceasta este aceeaşi ca după alegerile din vara anului trecut, neintervenind nicio modificare: PSD – 7 consilieri, PNL şi PPDD – câte 3, UNPR şi PDL – câte 2 reprezentanţi.

S-a trecut apoi la alegerea noului viceprimar. Liderul grupului PSD din Consiliul Local Corabia, Cristian Butnariu, l-a propus pe colegul său, Vlad Sorin Gigi, din partea PSD, iar Elvis Marancea, cel care tocmai fusese mazilit, l-a nominalizat pe fostul primar, Ştefan Pirlea, de la PNL. În urma votului a fost ales viceprimar al oraşului Corabia pesedistul Vlad Sorin Gigi, care a obţinut 15 voturi “pentru” şi două “contra”.

Noul viceprimar are 47 de ani, este căsătorit, are un copil, este specialist în administraţie publică şi se află la cel de-al doilea mandat de consilier local din partea PSD.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările