Fostul viceprimar al comunei Milcov, arestat preventiv. Împotriva altor doi membri ai grupării s-a dispus aceeaşi măsură

Fostul viceprimar al comunei Milcov, arestat preventiv. Împotriva altor doi membri ai grupării s-a dispus aceeaşi măsură

Poliţiştii au găsit ţigări de contrabandă în şapte autovehicule, folosite ca depozit

Fostul viceprimar al comunei Milcov a fost arestat preventiv în dosarul în care poliţiştii de la SCCO şi Investigarea Criminalităţii Economice au descoperit o cantitate impresionantă de ţigări de contrabandă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii au desfăşurat joi, 20 iunie 2019, nouă percheziţii în Slatina şi Milcov, descoperind aproape 700.000 ţigarete de contrabandă, depozitate în maşini de marfă parcate în diverse puncte ale oraşului. Patru persoane au fost iniţial conduse la audieri, trei fiind reţinute la finalul acestora. Cei trei au fost arestaţi preventiv, printre aceştia fiind şi fostul viceprimar al comunei Milcov, Jane Militaru, consilier local din partea PNL, cel care comercializa în mare parte ţigările de contrabandă, prin magazinele sale din Slatina.

„Azi, începând cu ora 12:00, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice,  împreună cei din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt, sub coordonarea prim-procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina au efectuat 9 percheziţii la domiciliile unor persoane şi la sediile/punctele de lucru ale unor societăţi comerciale, de pe raza judeţului Olt,într-un dosar în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă. În urma percheziţiilor, au fost ridicate aproximativ  685.000 de ţigarete, în vederea continuării cercetărilor.“, a transmis IPJ Olt, prin intermediul unui comunicat de presă, la finalul perchezilor.


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările