Fostul şef al AFIR este noul viceprimar al Caracalului. Luptă de asemenea pentru un fotoliu de deputat

Fostul şef al AFIR este noul viceprimar al Caracalului. Luptă de asemenea pentru un fotoliu de deputat

Ion Doldurea (stânga) - primar şi Adrian Chesnoiu - viceprimar Primăria Caracal FOTO: Facebook I.D.

Adrian Chesnoiu, fostul şef al Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale în guvernul PSD, este noul viceprimar al municipiului Caracal.

Ştiri pe aceeaşi temă

Adrian Chesnoiu a fost ales joi, 29 octombrie 2020, în funcţia de viceprimar, cu 16 voturi „pentru“ şi 3 „împotrivă“, primind atât voturile colegilor săi de partid (PSD), cât şi voturi de la PNL şi Pro România (PSD are 10 fotolii de consilier, PNL – 5, Pro România - 4).

Chesnoiu a ocupat, de la momentul suspendării din funcţia de şef al AFIR, pe care a reobţinut-o în instanţă după ce a fost destituit la instalarea guvernului PNL, postul de city manager al municipiului Caracal. La alegerile locale de luna trecută a figurat pe lista PSD pentru Consiliul Local Caracal, în cea de-a doua şedinţă a noului consiliu fiind ales viceprimar. 

Noul viceprimar se află de asemenea şi pe lista candidaţilor PSD Olt pentru Camera Deputaţilor, pe locul IV, loc evaluat ca fiind la limită în privinţa şanselor obţinerii mandatului, dar a fost validat şi pe postul de consilier judeţean, la care va trebui să renunţe. 

La conducerea Primăriei Municipiului Caracal a fost instalată, astfel, o echipă complet nouă, primarul ales, Ion Doldurea (PSD), venind din mediul privat.

Vă recomandăm şi: 

Surse. Cine va fi şeful de campanie al PSD la alegerile parlamentare 

Ce mesaj i-a transmis Irina Tănase lui Liviu Dragnea, de ziua lui: „M-am îmbrăcat cu halatul tău ca să te simt cât mai aproape“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările