Focar nou de SARS-CoV-2 la Spitalul Judeţean Slatina. Mai mult de şapte angajaţi TESA sunt pozitivi

Focar nou de SARS-CoV-2 la Spitalul Judeţean Slatina. Mai mult de şapte angajaţi TESA sunt pozitivi

Un nou focar de coronavirus SJU Slatina

Cel puţin şapte angajaţi care lucrează la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina în birourile Financiar-Contabilitate au teste pozitive.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Primele semne au apărut la sfârşitul săptămânii trecute, când şi managerul interimar Dan Stana a fost, de altfel, testat pozitiv. Ulterior mai mulţi colegi de birou s-au testat, iar rezultatele pozitive au apărut unul câte unul. La acest moment, în biroul Contabilitate sunt patru angajaţi cu teste pozitive din cei cinci care îşi desfăşoară activitatea în acelaşi spaţiu, într-un alt birou, din cadrul aceluiaşi serviciu, alţi doi, iar numărul celor infectaţi continuă să crească.

Reprezentanţii conducerii SJU Slatina nu au putut fi contactaţi pentru a comenta situaţia şi pentru a da detalii despre cum se asigură la acest moment continuitatea în cadrul serviciului.

Un alt focar activ evoluează la farmacia spitalului, în secţia Cardiologie sunt de asemenea mai multe asistente infectate, iar cazuri noi apar în secţii diferite ale spitalului, zilnic. Multe dintre cazuri sunt descoperite în cadrul programului intern de testare, regula impusă la nivelul unităţii fiind ca fiecare angajat care a lipsit mai mult de cinci zile din unitate să fie testat la revenire la lucru.

Vă recomandăm şi: Acuzaţii grave din unităţile sufocate de COVID-19. „Să treacă şi spitalele private la efortul ăsta“

La câte cazuri noi de Covid-19 ar putea ajunge România în decembrie. Previziunile alarmante ale lui Rafila

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările