Fiul lui Sile Cămătaru a fost reţinut la Slatina. Era drogat şi conducea din nou fără să aibă permis

Fiul lui Sile Cămătaru a fost reţinut la Slatina. Era drogat şi conducea din nou fără să aibă permis

Albert Balint a fost prins la volan în localitatea Găneasa, la câţiva kilometri de Slatina. Poliţiştii l-au oprit pentru un control de rutină, dar în urma cercetărilor au văzut că avea permisul suspendat şi că în urmă cu două săptămâni mai fusese sancţionat pentru aceeaşi faptă. Testul cu aparatul DrugTest a ieşit pozitiv.

"La data de 27 decembrie a.c., politistii  din cadrul Sectiei 6 Politie Rurala Ganeasa au oprit in trafic, un autoturism, pe DN 65 – E 574, în comuna Găneasa.
În urma controlului efectuat, s-a stabilit faptul cĂ, un bărbat, de 32 de ani, din munICIPIUL Bucureşti, a condus autoturismul având dreptul de a conduce suspendat.Totodată, acesta a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv, însă acesta a refuzat să îi fie prelevate mostre biologice de sânge.

Au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Bărbatul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore, fiind introdus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva a IPJ Olt", se arată într-un comunicat remis presei.

Poliţiştii din Olt au cerut arestarea lui Balint. Magistraţii de la Judecătoria Slatina vor hotărî dacă fiul lui Sile Cămătaru îşi va petrece Revelionul după gratii.

 Albert Balint a mai fost prins pe data de 15 decembrie conducând fără permis în Bucureşti. Balint a refuzat atunci  să oprească la semnalele poliţiştilor din Capitală, care l-au urmărit în trafic şi au făcut uz de armă. 
 
Toată lumea credea că Albert Balint va fi reţinut în luna decembrie întrucât acesta  era căutat de poliţişti din luna octombrie pentru că înjunghiase în piept un bărbat de 29 de ani, în faţa unui club de manele din Timişoara. Fiul lui Sile Cămătaru a fost reţinut, însă, doar 24 de ore, apoi a fost lăsat liber pentru că victima şi-a retras plângerea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările