Fiica deputatului Florin Iordache a provocat un accident rutier în Caracal. Tânăra a intrat cu maşina într-un gard

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Delia Iordache nu a avut de suferit de pe urma impactului FOTO: Facebook/Delia Iordache
Delia Iordache nu a avut de suferit de pe urma impactului FOTO: Facebook/Delia Iordache

Delia Iordache, fiica deputatului PSD Florin Iordache, a fost implicată într-un eveniment rutier în dimineaţa zilei de marţi, 25 iunie.

Tânăra de 28 ani, angajată la cancelaria Băncii Naţionale a României, a pierdut controlul autovehiculului, pe strada Plevnei din municipiul Caracal, intrând cu maşina într-un gard. Tânăra nu a suferit leziuni. Ea ar fi fost cea care a sunat la poliţie, un echipaj deplasându-se la faţa locului şi constatând tamponarea.

„În această dimineaţă, în jurul orei 04.00, pe raza municipiului Caracal a avut loc un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale.

Poliţiştii au stabilit faptul că o tânără, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe strada Plevnei din Caracal, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, intrând în coliziune cu gardul unei proprietăţi.

delia iordache

Tânăra a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu, citat de Olt-Alert. Publicaţia locală mai scrie că maşina pe care tânăra o conducea, şi care a fost tractată pe o platformă, ar aparţine unei firme de închirieri auto din Bucureşti.

gardul lovit de fata deputatului florin iordache

Tânăra a intrat cu maşina în gardul din imagine, producând doar pagube materiale

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite